pondělí 9. dubna 2012

Dos a nedělat Of Online Seznamka Emaily zápasy


Když můj přítel, kdo plavek jí prst zpět do světa online datování nedávno požádal o tři rychlé pravidla na paměti při odesílání e-mailů potenciálním zápasy, napadlo mě, že v případě, že potřebuje trochu opakovací kurz, někteří z vás asi taky . Koneckonců, jak pohodlné je to, e-mail je plná příležitostí střílet do nohy a poškodit váš výstřel na to, aby skutečné spojení. Takže po skoku, osm dos a nedělat na paměti při odesílání e-mailů možné on-line datování zápas.

1. NIKDY udržet krátký. Myslete na e-mailu jako předkrm. Ne zničit jeho chuť k jídlu tím, že krmí ho entrée velikosti porce před hlavním chodem. Aby ho chuť na další.

2. Nezdvojujte e-mailu. Jeden e-mail pro každý email obdrželi, OK? Psaní dvou nebo více e-mailů, než jste se dostali odpověď na první nejen vypadáš trochu posedlý, to také dělá to vypadat jako, že nemáte nic lepšího na práci se svým časem.

3. DO zeptat alespoň na jednu otázku v každém e-mailu. Někteří lidé se jen těžko zjišťuje, co napsat na e-mailu, takže se snadno tím, že alespoň jednu otázku může odpovědět. Není-li, že má osobnost manšestr, měl by být schopen nést konverzaci po dobu nejméně jednoho bodu ze tam.

4. NENÍ chvástat. Rychlý, vtipný dialog o lidech, kteří se ve vašem domě výtah na jediném podlaží je jedna věc, psaní pět bod esej na rostoucí lenosti a obecné self-absorpce lidí dnes je jen nepříjemný.

5. NIKDY počkejte alespoň půl dne na odpověď. Nejen, že riskujete vypadat jako máš nic jiného děje vedle čekat od počítače a e-mailu od něj odpovědi příliš brzy, může se cítil trochu zdůraznil nad držet krok s tempem.

6. Nepřiznají všechny. To není léčba - uložit tajemství, nejistotu a dusila vztek na své matce pro vašeho nejlepšího přítele nebo zmenšit. Pokud chcete něco přiznat, přiznat, že jste přeskočili svého víkendového cvičení zasáhnout okrajové divadelní fest ve svém okolí místo. Alespoň, že mu dává představu o vašich koníčcích a zájmech.

7. Buďte opatrní sdílení osobních informací, včetně posledního jména, off-site e-mailovou adresu, a samozřejmě, adresu bydliště. To by samo sebou, doufám.

8. Nedávejte údaje o tom, kde budete pracovat. To ohrožuje svou práci a osobní bezpečnost.