čtvrtek 2. června 2011

Obviněný vykradače hrobů dodge sex poplatků


MADISON, Wis. - Tři muži, kteří vykopali mrtvolu mladé ženy mít sex s ním poté, co viděl její nekrolog fotografie nemůže být obviněn z pokusu o pohlavní napadení, protože Wisconsin nemá žádný zákon proti nekrofilie, odvolací soud rozhodl ve čtvrtek.

Soudce byl správně zamítl obvinění proti dvojčata Mikuláše a Alexander Grunke a Dustin Radke, všech 21, protože zákonodárci nikdy neměla v úmyslu kriminalizuje sex s mrtvolou, okres 4 odvolací soud uvedl v 3-0 rozhodnutí.

Tři muži šli na hřbitov v Cassville v jihozápadní Wisconsin na 2 září k odstranění těla Laura Tennessen, 20, který byl zabit před týdnem v srážka motocyklu.

Muži používali lopaty k dosažení její hrob. Oni opustili jejich plán a nakonec byli zatčeni poté, co vozidlo řídil na hřbitov a hlásil podezřelé chování, úřady řekl.

Říkali, že muži viděl nekrologu Tennessen s ní fotografie a chtěl vykopat její tělo mít sexuální styk. Takový akt je znám jako nekrofilie.

Muži byli obviněni z pokusu o třetinu-míra sexuálního napadení a pokusu o krádež přestupek poplatků. Ale Grant County obvodní soudce George Curry odmítl sexuálními obviněními z napadení v září, řekl žádný zákon, Wisconsin řešit nekrofilie. Prokurátoři odvolal své rozhodnutí.

Na problém je ustanovení v sexuální násilí zákon říká trestních sankcí vztahuje, "zda oběť je mrtvý nebo živý v době pohlavního styku nebo pohlavního styku."

Odvolací soud uvedl, že zákon byl nejednoznačný, ale nejrozumnější výklad byl, že nemá zákaz nekrofilie. Místo toho, uvedl soud, zákon byl chtěl, aby se ujistil státních zástupců by mohlo přinést sexuální napadení poplatky znásilnění-vraždy případy, kdy oběť skončí mrtvý.

Rozhořčení nad případě by mohlo brzy změnit zákon.

Senátor Dale Schultz, R-Richland Center, zavádí právní úpravu středu, že by sex s mrtvolou zločin s trestem až do 6 let ve vězení a 10.000 dolarů pokuty. Návrh zákona by se dávky stejné sankce proti každému, kdo úmyslně naruší pohřebiště, nebo zahrabaný lidskou mrtvolu.