pondělí 14. listopadu 2011

Seznamte se žena, která měla Cyber ​​sex s 60 "milovníky" on-line


Seriál "Cyber ​​datumovka, který tráví většinu večerů on-line, Seznamka Muži se nikdy nesetkala, říká, že myšlenka, že přitahuje ji k tomu" je méně úsilí a více zábavy účastní.

Marketing Executive Siana Nelson používá e-mail, datování webové stránky, diskusní fóra, webové kamery, Skype a instant messenger do dnešního dne lidé z celého světa - žádný z nich hodlá někdy setkat v reálném životě.

Dokonce má vztah na další krok tím, že cyber sex s ní "milenci".

"Cyber ​​datování je cestou vpřed - každá moderní žena by měla dělat. Můžu si všechny intimní chvíle bych se s nějakým mužem, ale je tu menší odhodlání a více zábavy účastní, "citoval Sun Nelson, jak říká.

"Místo toho, aby musel projít pohyby večeři nebo film na prvním rande, můj Cyber ​​datum a mám v plánu přes Skype schůzku. To znamená, že můžeme prokázat navzájem kolem našich bytů pomocí webové kamery, a pak "sdílet" s lahví vína. Pokud datum dobře dopadne a oba jsme ochotni, budeme mít Cyber ​​sex přes webovou kameru na konci dne. "

Nelson z Readingu, Berkshire, je v současné době roku tři muže z různých zemí - Ameriky, Austrálie a Kanada.

Poté, co její srdce zlomené před 18 měsíci, Nelson se rozhodl, že chce na bezpečnost Seznamka Muži pouze na internetu.

Nelson se připojil několik fór a datování lokalit a začal povídat, že lidé podobných zájmů v Austrálii, Americe a Asii.

Nelson má Cyber ​​dne více než 100 lidí včetně právníků, jachtaři, architekti, stavitelé, herci a zemědělci.

"Měl jsem cyber sex s asi 60 mužů, jsem starý. Některé aby bylo jasné, že jen chcete chatovat a flirtovat, a tam jsou některé mě neláká tímto způsobem. Některé jsem odmítl pro Cyber ​​sex, protože jsem zjistil, je příliš dopředu. Nechtěli, aby mě znají, jen chtěl rychlý internet vzrušení, "Nelson přidal.

Siana vede deník z kluků se jí líbí a dává jim body pro jejich techniku ​​Cyber ​​data. (ANI)

Wall Street'te escort durumu