pondělí 15. února 2010

Pravidla bezpečné Seznamka Pro muže


Téměř vše, co jste si přečetli o online dating bezpečnosti je zaměřen na ženy, ale muži potřebují, aby se to týká také. Perverts, sexuální dravci a weirdoes přijde u obou pohlaví, všech velikostí a všech věkových kategorií ... jak dělat, lháři a podvodníky. Takže lidé budou muset zůstat na stráži, taky.

Je všeobecně známo, není snadno poskytnout své osobní informace s cizími lidmi. Důvodem, proč tak neučinila, je tak velké, jako je počet cizinců, kteří chtějí, aby informace. Pokud narazíte na osobu, která má své osobní údaje a požádal ostatní, aby učinili totéž, donâ € ™ t dělat. Jste donâ € ™ t vědí, co chtějí používat pro ... a jste přesvědčeni, že bude lepší, chtějí využít pro něco. Že â € œsomethingâ € nebudou k vašemu prospěchu. Muži, také potřebují chránit jejich pravá jména, adresy, telefonní čísla, a místo zaměstnání. Nedávejte tyto informace nikomu on-line, dokud si nejste jisti, že jsou oni, kdo říkají, že jsou.

Muži, buďte opatrní u žen, které se zdají příliš finančně potřebným. Pokud požádá o peníze v některé z žen, tucet způsobů, jak můžete požádat o peníze, snížit poměr okamžitě zmizel. Jsou nehledá lásku ani přátelství ... hledají finanční pomoc.

Pokud žena vám kontaktní číslo, ale nemůžete nikdy se k ní dostat na to číslo, mějte se na pozoru. Jestliže budete mít vždy na stránku, nebo text, a nechat zavolat zpátky, může to být známka toho, že čím jsou říkám, není to pravda celá.

Musí vdát a nejistoty, jsou i jiné značky muži by měli být velmi opatrní u. Je-li žena prosazuje příliš tvrdý pro vás závazek arény € ™ t připraven učinit, může to být dobrý čas, aby hlava pro nejbližší východ.

Small Lies On Online Dating Site Profiles