neděle 4. dubna 2010

Miss Velké Británie zbaven titulu


Miss Velké Británie Danielle Lloyd byl zbaven svého titulu poté, co říct časopisu, který ona byla datování jednoho soudce před ní vítězství.

Lloyd ukázala, že ona byla ve vztahu s anglický fotbalista Premiership Teddy Sheringham více než dva měsíce před soutěží v únoru - to předtím bylo prohlašoval, že obě začala až jejich románek v noci z průvodu.

V rozhovoru pro magazín Eve, v rozhovoru pro britské noviny hlášeny v pátek, poznamenala o boty, které Sheringham jí koupil k Vánocům, řekl: "Teddy nikdy nezapomene, že dohled. Byli jsme ještě v posteli, když jsem otevřel" současné Podle bulvární Daily Mirror.

Soutěž organizátoři byli také nelíbilo po nedávném zveřejnění týkající se časopisu Playboy, která řekla, že bude představovat topless v příštím vydání.

"Po nedávném tvrzení v tisku a časopisech a zveřejnění na webových stránkách časopisu Playboy pro příští vydání, jsme se bohužel rozhodli zbavit Danielle Lloyd jejího titulu jako 'Miss Velké Británie 2006' s okamžitou platností," řekl prohlášení zveřejněné na Miss Velké Británie webové stránky ve čtvrtek.

"Jsme velmi smutné, že toto opatření bylo nutné, a my jí přejeme to nejlepší do budoucna."

Copyright  © 2006 Agence France Presse.

Destino: el matrimonio. Ruta: Cualquiera Guess.