úterý 17. srpna 2010

Tipy na Velké Kina pro datování


Někdy to může být opravdu těžké se rozhodnout, kam jít na rande. Obecně se to stane, protože existuje tolik aspektů budete muset vzít v úvahu, že výběr zábava místo konání se může stát stresující zážitek. Zde je několik tipů na dobré místo pro datum:

Filmy nebo koncert-Scan místní noviny pro filmy, které hrají nebo koncerty nebo hry, které vás a vaše data mohou být zajímat

Outdoorové aktivity-dobrý nápad pro zábavu datum je často něco, že ani jeden z vás se pokusili před. To by mohlo být něco tak jednoduchého jako kolečkových bruslích, nebo-něco tak vzrušující jako potápění nebo dokonce sky-potápění! Účelem tohoto data by bylo vytvořit zcela nové vzpomínky společně budování vzájemné dobré pocity.

Umělecká galerie nebo muzeum-li si nejste opravdu do venku nebo byste chtěli něco udělat doma, pak na návštěvě galerie nebo muzeum, je skvělý nápad. To vám dává čas pověsit ven a diskutovat o něco non-kontroverzní.

Picnic-jíst venku jako na piknik je skvělý způsob, jak uvolnit se vaše data. Je těžší být na své nejlepší jíst chování, když sedíte na trávě jíst rukama nebo jen lavičce v parku. V podstatě jste vytvoření neformální atmosféry, takže vy dva můžete mít nějaké lehké, snadné-va konverzaci.

Když jste výběru místo pro vaše data, obecně je najít něco, co vás oba bude líbit a že se v rámci svého rozpočtu. Jakmile jste vybrali svůj konání pak jen umožnit věci k toku, jak budou. Pomocí předchozích tipů které vám pomohou začít.