sobota 19. června 2010

Garáž Prodej vynesly téměř Million Dollar


LOS ANGELES (AFP) - Rock Superstar Ozzy Osbourne lebky-zdobený tenisky prodal za 2.625 dolarů a jeho gemmed sošku slavné francouzské Eiffelova věž přinesl z 10.000 dolarů.

Legendární kapela Black Sabbath frontman oblíbené kávy hrnek staženy 1.625 dolarů a lité bronzové ďábel hlava, která visela na dveřích jeho rodiny Beverly Hills domů koupil za 8.750 dolarů.

Co činil garáže rodinného Osbourne prodej provádí ve jménu charity přinesl 800.000 dolarů, dvojnásobek částky se očekávají do aukce Southern California dům, který se zabýval událost.

Pokladu nábytku, uměleckých předmětů a memorabilií, které patří k Osbourne, manželka Sharon a pár dětí šla pod kladivo v Beverly Hills ve dvou-denní prodej, který skončil v sobotu.

Výnosy z prodeje bude věnován na Sharon Osbourne rakoviny tlustého střeva Program na nemocnice Cedars Sinai Medical Center v Los Angeles.

Více než 500 položek z domovů Osbournes '- Beverly Hills zámek, pláže Malibu dům a venkovském sídle v Buckinghamshire - bylo prodáno.

"Sharon ví, jak mít prvotřídní garáže prodej," Julien na aukcích výkonný ředitel Martin Nolan řekl po nabízení uzavřena.

Pes postel vzhledem k psí Osbourne, Minnie, na rock ikona sir Elton John prodal za 2.375 dolarů a vítězná nabídka za batskin kabát Osbourne byl 3.300 dolarů.

Nabízející placené 5.250 dolarů za sluneční brýle Osbourne obchodní značky kola.

Mezitím, lité bronzové sochy od maďarského umělce Jozef Rona přinesli 56.250 dolarů a Osbournes 'Vlastní kulečníkem prodal za 11.250 dolarů.

Aukce představoval řadu návrháře šatů, starožitného nábytku, uměleckých a zlaté desky spolu s bizarní předměty, které byly součástí pestré Osbournes 'rodinné anamnéze.

"Sharon má velkou chuť na výtvarné umění a nábytek, takže jsme měli normální výtvarného a užitého umění na trhu," aukčního domu Darren Julien generální ředitel řekl AFP v neděli.

"Byla to zábava vidět některé fanoušky hardcore Ozzy nabízení proti těmto rafinované umění kupce."

Aukce přilákal nebývalý 4.000 registrovaných uchazečů z nejméně 15 zemí.

To byl dvojnásobný počet uchazečů, jak byly čerpány na aukci Julien se rozhodl pro memorabilií Cher, Julien řekl s odkazem na slavnou zpěvačkou a herečkou.

"Bylo tam hodně lidí závodění dostat kus Ozzy a Sharon," řekl Julien. "Nabízení byl horečku."

Nabízející placené 4.500 dolarů za quad Yamaha Banshee-bike, že Osbourne byl na koni, když trpěl blízko-fatální havárie v roce 2003.

Položky vystupoval v MTV hit televizní reality show "The Osbournes" a od rodiny Beverly Hills domů byly nejžádanější podle Julien.

"Největší Žádost byla přála lidí tam bylo více brzy Ozzy věci," řekl Julien. "On je velmi sentimentální. Není mnoho věcí chtěl části se."