sobota 19. února 2011

Chtěli byste napsat Seznamka Žádost o své přátele?


Relativně nový trend v online datování zdá, k nimž drží. Nebo alespoň, několik online datování lokalit nika byla zahájena v posledních několika letech se stejným účelem: aby se váš přátelům a blízkým do vašeho osobního datování dohazovač.

Koncepce není nic nového. Lidé byli zřízení termíny pro přátele a blízké tak dlouho, jak datování existuje. Ale s touto myšlenkou, pohybující se na web a pak převést ji do sociální síť pro daters a matchmakers? Jeho zajímavý koncept, který by mohl fungovat za předpokladu (a) Vy osobně dost dobře míněné-přátelé ochoten podepsat nastavení vás, a (b) mnoho, mnoho dalších nijak nesouvisí vám udělat to samé.

Amorových Lab je jedním z mnoha takových stránek, které nabízejí bezplatné členství jak Matchmakers a daters. Přestože jejich stránkách je jednoduchá a kopie trošku zavádějící (já bych vřele doporučuji zmínku, že někdo může přihlásit - včetně lidí, kteří ve vztahu - pouze po vysvětlení pojmu), mohou být na něco. Pokud se jim podaří přilákat dostatečně velkou uživatelskou základnu při zachování volného místa, pochybuji, že myšlenka sociální síť pro lidi, kteří chtějí splnit jiné pro účely datování bude těžké prodat v dlouhodobém horizontu. LinkedIn pro daters, chcete-li.

Chtěli byste se přihlásit do jedné z těchto druhů online dating / sociální sítě? Pro sebe? Doporučit známému? Proč ano nebo proč ne?