neděle 23. ledna 2011

Striptérka oživuje Klient Během Zobrazit


PORT ST. LUCIE, Florida - exotický tanečník je připočítán s oživit klient, který prošel během soukromý strip show brzy v pátek ráno, oznámila policie.

Karnesha Nantz, 25, byl najat brzy pátek ráno provést osobní show pro Daniela Karpinski, 46, doma Karpinski to na 400 bloku jihovýchodní Evans Avenue v Port St Lucie, policii řekl.

Podle policejní zprávy, zatímco Nantz byl tanec, otočila se a čelí od Karpinski za přibližně 20 sekund. Když se otočila, znovu se k němu, byl Karpinski klesl na gauči a měla potíže s dýcháním, policii řekl.

Nantz volal 911 a začal spravovat CPR na Karpinski, protože on nebyl vědomý nebo dýchání. Zdravotníci dorazili domů a byli schopni oživit 46-rok-starý k bodu, kde on byl schopný dýchat sám, ale nemohl mluvit. Byl převezen do St Lucie Medical Center, kde byl uveden v stabilizovaném stavu.

Podle policejní zprávy, Nantz řekl Karpinski jí nabídl recept narkotik při několika příležitostech, zatímco ona byla pro něj tanec. Policie řekla, že se nachází láhev předpis oxycodone na scéně s názvem Karpinski je na to.

Robert Vega, s Port St Lucie policie, řekl West Palm Beach televizní stanici WPBF že Karpinski řekl policii, že mu nabídl Nantz neznámý prášek zabalený do ručníku. Řekl, že vzala pilulku na jeho vlastní vůle, a potom si nepamatoval nic, dokud se probudil v nemocnici, oznámila policie.