čtvrtek 15. dubna 2010

Noste minisukně, Fly Half-Price


DALLAS - Southwest Airlines, po získání smutek pro říká mladá žena, její oblečení bylo příliš odhalující létat, nyní používá pokřik jako marketingový trik € "oznámil tarif prodej čest minisukně.

Letecká společnost v pátek nabídl 23-rok-starý Kyla Ebbert dva volné kolo-výlet letenky a vydal double-entendre-přichycena tisková zpráva oznamující â € € œskimpyâ prodej jízdné ve výši 49 až 109 dolar v každém směru, k dispozici po dobu 10 dnů.

Ebbert ji vzal věci do € œThe Dr. Phil Showa € v pátek. Host Phil Mcgraw přečíst omluvu od jihozápadu generální ředitel Gary Kelly během show, které je plánováno do ovzduší v úterý.

Ebbert řekla, že byla v letadle jihozápadním připraven vzlétnout z San Diego na 3. července, kdy letecká společnost zaměstnanec požádal ji, aby změnila své minisukni, top a svetr nebo vystoupit.

V kompromisu, byl 23-rok-starý Californian dovoleno zůstat na letu do Tucson, Arizona, po stisknutí sukni trochu a její top nahoru.

Kelly řekl, že letecká společnost omluvil Ebbert v srpnu a myslel záležitost skončila. Ale v posledních dvou týdnech, Ebbert šel na NBCA € ™ s â € œToday Showa € a bylo naplánováno na pásku epizodu â € œThe Dr. Phil Showa € v pátek se líčit svůj příběh.

Ebbertâ € ™ s účtu, a podobnou jinou mladou ženu, Kalifornie tento týden, vedlo k nepříznivým zprávám a Internet klábosení o Dallas-založené jihozápadní publicistů aerolinií Co novin a bloggerů vysmíval letecká společnost â € ", který v roce 1970 dal jeho letušky v horké kalhoty a vyzval sám € œThe láska airlineâ € â € "jako prudérní.

Takže Kelly se rozhodla změnit tón pátek vydáním dalších omluvu Ebbert â € "prezidenta společnosti Colleen Barrett byl odeslán do telefonu ji â €" a oznámit bezstarostné jízdné prodej zavěšen na polemiku.