neděle 15. srpna 2010

Skeptický je vyznání speed dating zkušenosti.


Musím se přiznat, že mé myšlenky o speed dating byli skeptičtí v nejlepším případě. Slyšel jsem hororové příběhy z jedné židovské ženy o tom, jak šli do akce s nejvyšší nadějí a pak skončil zkušenosti s Prozac.

Věděl jsem, že bych neměl stejné problémy jako pilulka-odprýskávání jediná žena mého dětství předměstí. Kluci na Washington U. vědět, že ženské populace, je chytrý a schopný, a většina lidí zde nejsou zastrašit ženský intelekt nebo kariéra statečnost. Také většina Washington U. studenti nejsou nad 30 let věku. Většina našich biologické hodiny nejsou tikání a spěch, aby ji k oltáři ještě nezačala.

Takže, když jsem prošel dveřmi Hillel a byl chycen s pocity nevolnosti, panika a hyperventilace, jsem si nebyl jistý, kde tyto emoce byly pochází. Nebyl jsem sám - jsem vlekl dva z mých přátel spolu, v případě, cítil jsem náhlé nutkání sprintu se Forsyth zpět na koleje. Nechtěl jsem opravdu věřit, že bych najít někoho do dnešního dne, natož vzít. V nejlepším případě jsem si myslel bych si dobrý sloupce krmiva a některé vtipné příběhy říct lidem na mé podlaze.

Pak jsem si uvědomil, že když jsem si říkal jsem si, že moje očekávání byla nízká, možná jsem opravdu hledal někoho, aby noc. Nejsem velký fanoušek jednoho života a já jsem byl žije celé měsíce teď. Musím přiznat, že hledání NJB (Nice židovského chlapce) pokračuje navzdory mantras všichni moji přátelé 'o tom, jak dobrý má být jednotný a zdarma.

Když jsem se konečně přinutila jít do speed dating pokoj, říkal jsem si, že jsem tam byl na můj sloupek. Pokud bych mohl udělat sám věří, že tam nebyl žádný tlak a naprosto žádnou naději, možná to nebude zdát, jako bych byl opravdu sedí tam s tajnou nadějí na setkání člověka mého (a moje židovské matky) sny.

Lhal bych, kdybych řekl, že jsem našel přítel materiálu v každém kluk, že jsem strávil 2-3 minuta mluvil v noci. Také bych lhal, kdybych řekl, že jsem to nelíbilo ani překvapený každý chlap, který se posadil před sebe. Tam byl chlap, který mi řekl, že on byl v izraelské armádě a měl koleno zranění z honí Arab. Pak tam byl chlap, který slouched tak nízké, v jeho sídle, že jsem se cítil, jako bychom byli v hebrejské škole znovu a já jsem byl vyslýchal učitel.

Myslím si, že nízký bod datování procesu přišel, když jsem mluvil s chlapa, který ani jít umýt U. Když jsem se ho zeptal, co jeho hlavní byl, on mi řekl, že to byl lev-zkrocení. Požádal o mé příjmení a řekl mi, že by mi email. Ukazuje se, i on mě požádal o můj suitemate za její e-mailovou adresu. Je zajímavé, že když se ho zeptala, co on dělal, on se najednou stal autorem homo-erotické romány.

V hodině speed dating, musel jsem někoho omylem plivat na hlavu, někdo zeptal, jestli jsem byl legální, a ještě další muž skočit 6 stop daleko ode mě, když jsem mu řekl, jsem měl mono můj první rok - na vysoké škole. Na chvíli jsem si myslel, experiment byl poprsí. A pak ten nový posadil. Náš rozhovor Zdálo se, že tok snadno a cítil jsem se mnohem víc v pohodě s tím chlápkem, než jsem se lvem-krotitel nebo one-man systémem sprinklerů.

Během treku zpět Forsyth na čtyřicet, jsem se ptala, zda speed dating zkušenost stála za to. Moje hrdlo bylo vyprahlé od mluvit s tolika lidí v tak krátké době. Moje hlava se ocitlo v krizi ze všech malých-talk jsem byl nucen dělat a já jsem začal cítit depresi. Speed dating mohla být zábava pro noc, ale co kdyby se stala moje realita? Setkání s novými lidmi, je zábavný, ale co když jsem nikdy najít jednu osobu jsem chtěl být s?

Když jsem se dostal na Facebook pro zobrazení v případě, že lev-krotitel se ve skutečnosti snažil mě kontaktovat, viděl jsem, že jsem měl novou zprávu. Bylo to od jednoho chlápka, jehož jméno jsem nezapomněl, ten chlap jsem se kvalifikovat jeho eklektický řadou osobnostních rysů a koníčky. Chtěl pověsit ven se mnou pryč od nebezpečí na speed dating.

Takže na konci večera, jsem dospěl k názoru, že speed dating nebylo tak špatné jak jsem se to být. Šel jsem do toho, co jsem myslel, že nízká očekávání, pak vzdychal a snažil se utéci - ale nakonec jsem skončil v noci s pocitem naplnění. Na svém nejhorším, speed dating byl kontinuum trapné konverzace, napjaté smíchu a pár strašidelný setkání. Ale nakonec, když jsem nečekal, že jsem se vlastně setkal NJB. Jasně, já nejsem rozesíláním svatební pozvánky ještě, ale já nejsem Downing vodky a prášky jeden.

Pochopil jsem, že život může být hodně, jako je speed dating. Každý jde do toho s nějakou očekávání, ať už to přiznat, nebo ne. Na jednom místě nebo jiný, každý dostane plivat na, lhal nebo jinak poškozeny nebezpečí datování. Pokud nechcete měnit sami sebe přilákat někoho, a pokud máte malou víru, můžete skončit příjemně překvapeni.

Speed Dating senioreille