úterý 26. ledna 2010

12 Things You Don't Know O ženách


Podívejte se na vztah a datování poradenství můžete využít z těchto jinak působí rušivě celebrity dámy. Nyní odtrhnout oči a jít za lepší člověk.

1. Christina Applegate

"Zavolejte nám zpátky hned. Že 'tři dny' business neplatí. Jsme stárne a nemáme čas na šroub v okolí. Čekat příliš dlouho a budeme ztrácet zájem. Věř mi to jedno. "

2. Courtney Cox

"Věnujeme větší pozornost si ruce, než si myslíte. Je to dost špatné, pokud nemáte mužné ruce, ale pokud vaše nehty jsou delší než naše, na to zapomeň. "

3. Padma Lakshmi

"Někteří z nás preferují boxu na jógu. Nikdo z nás vlastně rád Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Ženy jsou přirozeně sebe-vědomí. To není volba, je to genderwide stavu. Na špatný den, podívám se do zrcadla a vidět moje deset-bušit-těžší alter ego. Její jméno je Berta. Na opravdu špatný den, Bertha vidí její dva-sto-bušit-těžší alter ego. Její jméno je Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"Při posuzování, zda je či není požadavek, aby se dívka se bojí mluvit, pamatujte na to: Nezáleží na tom, kdo jste nebo jak vypadáš, je to vždycky lichotivé, když narazí na nás. Vždycky. "

6. Téa Leoni

"Supersecret: Pokud jsme slepí, nebo nemají-noční světlo v koupelně, WC-sedadla celá věc je přehnaná a chtěl ovládat."

7. Mariska Hargitay

"Jsme rádi, že to se ti jen dvanáct minut, aby se připravili na cokoliv, ať je to černá kravata [akce] nebo basketbal. Když to trvá déle, než je ... Co děláš tam? "

"Všichni jsme o našich krky. Neváhejte a trávit co nejvíce času tam, co chceš. "

8. Emily Deschanel

"I když jsme jen chodí několik týdnů, nevnáší nás za svého 'ženská' - a to je přesně to, co budeme stát."

9. Jenna Fischer

"Pokud se dostaneme do svého ex-přítelkyně na veřejnosti, první věc, kterou byste měli udělat, je dát ruku kolem nás. A pokud máme představit sami sebe, jste v průšvihu. "

10. Julie Delpy

"Musíme si být dostupné nepřetržitě, ale ne vždy vyzvednout naše telefony při hovoru. Uvědomujeme si, že je to jako dvojí metr, pokud chcete diskutovat dále, prostě nechat vzkaz. "

11. Maria Bello

"Máme strach ze závazků, taky. Možná, že bychom strávit čas machinací způsoby pasti vás do manželství, ale mnozí z nás jsou docela šťastní jsou nezávislí a autonomní. Kromě toho, že nejsme v žádném spěchu opustit zatoužil po mladé modely Calvin Klein. "

12. Kyra Sedgwick

"Naši přátelé nejsou vaši nepřátelé, a naši nepřátelé lepší nebude vaši přátelé."