neděle 24. ledna 2010

Online Flirtování â € "Nové umělecké formy


Mnoho ze stejných věcí, práce pro on-line flirtování, které pracují pro â € œbrick a Mortara € flirtování a všechny vztahy začínají úspěšně flirtování. Flirtuje, je umění, které vyžaduje, vytékání důvěru, aniž by OTT. Pojedete-li příliš daleko, bude se vám štítku â € œslimyâ € Máte-li donâ € ™ t dost daleko, bude se vám štítku â € œwimpyâ €. Tak jak se vám dosažení tohoto bodu na půl cesty mezi slizký a slabošský, a to bez použití on-line oční kontakt nebo řeč těla? Jediné, co musíte, je počítač a připojení k internetu členství v on-line dating site, ne?

1. Bavte se! Be light-hearted, vtipný a zábavný. Aby jí dočkat, až s tebou promluvit znovu. Flirtuje, je hravý.

2. Bahno důvěru. Úspěšní zahrává mít pozitivní pohled na život. Musíte přenášet â € œfeel goodâ € faktor. Optimistický postoj přitahuje ženy jako med přitahuje mouchy.

3. Kompliment Hera € | a to často a upřímně. Nic otevírá dveře rád dělá jí dobrý pocit sama. Ona bude chtít trávit více času s vámi, a když vám zaplatí kompliment říci â € œthank youâ €. Nemusí být samostatně devalvací.

4. Poslouchej ... poslechnout ... poslouchat. Věnujte pozornost tomu, co říká, a klást vhodné otázky. Dostaňte ji otevřít a mluvit o sobě. Aby se cítila, jako kdyby je zajímavý a že máte zájem o ni. Dělá zázraky!

5. Donâ € ™ t být nezdvořilý. Flirtovat nezahrnuje být sexuálně explicitní ani při činu, pokud paní isna € ™ t reagovat na vás. Kdyby se isna € ™ t zájem, se náznak a přesunout na další vyhlídky. Pokud získáte hodně zamítnutí, měli byste zvážit pravděpodobně jiný přístup.

6. Poslat e-mailem po chatu. Tato pozice se tam s odesláním na vědomí, děkuji za dárek a je nezbytné pro úspěšné flirtování.

Donâ € ™ t snažit jet příliš rychle. Flirtování je prvním krokem k úspěšnému vztahu.

Dating Apathy Syndrome