čtvrtek 22. září 2011

Zpětný odběr lásky a romantiky


Tam je velká tragédie, jsem pozoroval.

To, co jsem oznámení o kluky je to, že se v lásce a chtějí být submisivní a ženský. Není to, že v lásce je to bolí - to je submisivní a ženský.

Nyní, s mnoha z kluků na tomto místě, že zcela ztrácí schopnost být v lásce, protože jsou školeni na to, jak špatné je oneitis. (To znamená, posedlý konkrétní dívku, která může a nemusí vědět, že neexistuje.), Ale misdirect jejich energie, a místo toho se snaží zabít poddajnost a ženskost jako celek, ale nakonec odrovnat své emoce. Výsledkem je, zjistí, že nemohou být v lásce, i když chtějí být.

Tihle kluci spolupracovník zamiloval být slaboch a onemocnění známé jako oneitis. Nicméně, je tu obrovský rozdíl mezi zdravé, vzájemné lásky a jednostranné slepé posedlost, která degeneruje vás přilnavý vůl.

Chcete-li vědět, jak víte, že máte dobré mysli?

Co by se stalo, že se v lásce s dívkou by měla chcete být mužský, je vůdce, smést ji nohy, a ujistěte se, že ona se nikdy na tebe nezapomenu.

Zjistil jsem, že to se mnou děje s mou dívkou, téměř náhodou. S mým mužské povahy převzetí, jsem opravdu není potřeba mít na paměti, nadměrné techniky. Mohu říci, že je doslova závislý na mně.

Kluci mají tendenci něco stát wusses, když jsou v lásce - ztráty mužnosti. Nicméně, ženy se zdají být více žensky a submisivní, stejně, což znamená, ženy jsou více v souladu s jejich ženské povaze, než kluci s jejich maskulinní charakter. Proč se to stalo?

No, za prvé, nedostatek stojí postavy otců ve společnosti, je na vině. Nikdo učí chlapce, jak se lidé, nikdo je učit je, jak být v souladu s jejich maskulinní charakter. Matky, zkuste, jak by mohly, mohou tak učinit odpovídající, protože nevědí, jak se učit mužské povahy, neboť jejich povaha je ženského rodu. S více chlapci učí, jak milovat jejich matky, které vyzvednout ženský charakter.

Holky, když jsou velice miluje, stále se více žensky (z větší části), zřejmě kvůli tomuto matce živit. I při absenci matky postavy, ženy milují mluvit o pocitech a chlapci, zatímco chlapci se ve skutečnosti dělat hodně mluví o ženách, až na stručné poznámky a vychloubání.

Nyní pro mnoho umělců, vyzvednutí a Don Juans, zaměřují se příliš tvrdý na techniky a méně na způsob myšlení. Budou jednat mužské a leaderly na chvíli, ale když se dostanou do dlouhodobého vztahu je místo, kde se dostanete do problémů. Myslí si, "Sweet, dostal jsem ji jako jsem já, / sex mě. Teď už může ukázat své skutečné já, a přestat starat o všechno, co jsem se dozvěděl, kecy. Je to příliš mnoho práce. "

Ano, tam je ten háček. Jako člověk by neměl být práce. Protože člověk by měl být zábavné, má být bez námahy. Proč si dělat starosti, že? Ty by měly být mužský charakter a milovat, co děláte.

Ale problém je, že někteří kluci nikdy zakořenit lásku city a romantiku s nově nalezenou mužskou techniky, a techniky nestanou myšlení, prostě zůstat techniky. Láska se stává opakem bytí člověka, a vyhýbat jako čert kříži.

Nebo se dostanou do dlouhodobého vztahu, a přestanou s techniky, a místo toho začnou být jejich "skutečné já".

Co se děje?

Oni si z kalhot ve vztahu jejich přítelkyně staví kalhoty, a tu má dominoval a za dumpingové ceny.

Ženy vědí, že vztahy jsou role, prostě se to přiznat. A pokud začnete snaží vyplnit jejich roli, budou podvědomě začít se snaží naplnit svou roli. A protože to není v jejich povaze, aby tak učinily, bude mít menší šanci na trvalé, a můžete políbit vztah bye bye.

Jak se fyzická muže udělat?

Dominantní, maskulinní, kdo je jejich vůdce je. Není to přední. Není to klam. Je to reálné je. Oni jsou jen sami sebou. Mohou být i v lásce, a ne dostat přes šroubované, cuz, že jsou v kontaktu s jejich povahou jako muži, a rádi a chtějí být více mužské, ženské a ne více.

To hraje do milostného vztahu také. Sprchování jí dárky, je její sluha, co není skutečné romantiky. Je to fraška, která byla prodána nám hnědá taška se špatným label, a my jsme ho koupil. Opravdovou romantiku je to, co žene ji nohy, vezme ji a ukáže vám, že svět můžete přivést ji do, kde ona je submisivní a milující to.

Jde o tu, lidi, je to, že je to mužský milovník, který ženy spojují s prototypem "latinský milovník", a romantické romány, které tak milují, je něco, co by neměl být provedeno v technik. Barvit do svého myšlení, a nebudete muset pracovat na to, rozhořčený a růst.

Místo toho, budete prostě jen být sám sebou. Můžete být spokojený a šťastný jako škeble. A to může být stejně tak spokojeni a v lásce s vámi, jak jste s ní.

Ne odhodit lásky a romantiky - vzít zpátky! Ať je to, co to má být, a přijmout ji.

Clave del éxito en citas mundo está en su personalidad