středa 19. října 2011

Jak udržet ženy


Zde je několik rad na udržení žena, díky můj přítel Phil - nejlepší sukničkář vy nebo já se nikdy nedozví!

On říká, že musíte vždy držet něco pro sebe, a vždy nechat něco, co k ní fantazie, aby její zvědavost naživu. Většina z nás kluci jsou skoro stejné, ale ženy, které nevědí, a zvědavost je jednou z vašich nejlepších zbraní.

Další věc, kterou řekl, bylo, že jste, aby se jí chybět. Všichni tady ví o nedostatek a jsou k dispozici, ale aby byly účinné nedostatku musíte si být jisti jednou věcí - Ve chvíli, kdy se trávit s vámi musí být naprosto úžasný, a bezpochyby nejlepší čas mohla s každý.

Teď Neříkám, že musíte vzít ji na nová místa a ukázat jí něco nového. To pomůže, ale není to nutné. Můžu jít do obchoďáku s Philem a ty úžasné poprvé. Musíte být schopni vytvořit úžasný, nezapomenutelný zážitek s kýmkoli a kdekoli, zvlášť když je to opravdu počítá.

Také, že nikdy nebude prioritou ve vašem životě. Vždy ji druhý na něco, ať už je to vaše rodina, kariéra, přátelé, prostě cokoliv. Ale nechat malý kousek naděje v její mysli, že by mohla být # 1.

Navíc se říká, že musíte, aby se jí dát nějakou práci na zavěšení s vámi, aby pro ni hodnotu, kterou. Se jí přijít a vyzvednout vás, aby ji utratit nějaké peníze na vás, aby ji zavolat a vy laskavosti, atd. Když se dělá věci pro tebe to bude ospravedlnit své vlastní pocity k vám a umožní jim růst.

To je vynikající poradenství bez ohledu na to, v jaké fázi vztahu, kde se nacházíte