středa 10. března 2010

Úspěšné vztahy vyžadují mnoho tvrdé práce


Moje devatenácté výročí tady bude za týden a půl.

Takže co je tak výjimečné, o tom v mormonské Utah? Jen toto: Mám-mail, aby manžel. Má-mail, aby nevěsta.

Před devatenácti lety, tam nebyly žádné datování lokalit on-line, ve skutečnosti nedošlo k on-line, aby na ně.

Takže jsem koupil kopii adresáře Mensa a šel systematicky prostřednictvím každý muž v knize, při pohledu na kódované informace pro muže do pěti let jedním či druhým způsobem v mém věku, ovdovělých nebo rozvedených (protože člověk, který je 40 a má se nikdy neoženil se něco v nepořádku s ním), společná moje náboženství, sdílené nejméně tři zájmy, a byl v biorytmu synchronizace se mnou ať polovinu času.

Nakonec jsem se deset jmen.

Připravil jsem dopisy, každý z nich, a to i přes můj čtrnáct-rok-stará dcera: "Mami, ty nechceš poštu ty dopisy. Mami, ty nechceš poštu ty dopisy. Mami, ty nechceš poštu ty dopisy, "odpověděl jsem jim poslal.

Mám čtyři odpovědi: gay, muž, který byl exkomunikován za to, že ulovená v posteli se svou sestrou-in-law, učitel, který byl v mírových jednotek v Africe a chtěl se vrátit do Afriky a "Gee, musíte udělat spoustu peněz psaní tajemství. "Čtvrtý byl Tom.

Sedl jsem si do obývacího pokoje se smíchem, jak jsem si přečetl dopis od Toma.

Když se můj otec zeptal, co bylo k smíchu, řekl jsem: "Tati, myslím, že si chce vzít toho člověka."

Před deseti lety on-line seznamky ještě nebyly k dispozici.

Ale můj oblíbený vysokoškolský student, ze všech studentů jsem učil, potkala muže z Austrálie na internetových stránkách sci-fi. Vzali se o pět měsíců později. Heidi se přestěhoval do Austrálie, a až dosud žili šťastně až do smrti. Setkal jsem se její manžel před několika měsíci, a myslím, že to bude i nadále žít šťastně až do smrti.

Před dvěma lety, on-line seznamky šli skvělé zbraně. Náš soused, chystá se přejít na Aljašce a věděl, muž-žena poměr tam, se přihlásili k Seznamovací služba. On a jeho nevěsta zamířila k Aljašce dva týdny po svatbě a stále tam.

Co si myslím, že on-line seznamky? Myslím, že ty dobré jsou skvělé.

Často slyším lidi říkat "Zamilovala jsem se na první pohled." To se však nestalo. To, co se dostal do byl chtíč. Dobrý dohodnuté sňatky v průběhu středověku a renesance pracovní doby lépe než většina manželství zplodil v naší moderní době - online nebo offline.

Dobrý Seznamovací služba může dělat jen to, co jsem udělal, jen mnohem rychleji, protože to může používat počítač. To může odpovídat lidem za to, co určí, jak jsou pro ně důležitá. To může vytřídit párů, které vypadají povrch kompatibilní, ale má základní nedostatky.

Když se Tom a já jsem si vzal, byli jsme ještě v lásce spolu navzájem. Ale věděli jsme, že jsme měli dost věcí společných, že bychom mohli vybudovat fungující manželství. To je to, co jsme udělali, a rosteme více v lásce spolu navzájem každý den.

Online dating service nemůže někdo můžete láska na první pohled, ale může poskytnout někdo, s kým budete mít dost společného, že můžete vytvořit fungující manželství. Jen musíš dělat svou práci.