čtvrtek 17. února 2011

Páry se obrátit na on-line špionáž


Výzkum prováděný na Oxfordské univerzitě naznačuje, že zvyšující se počet lidí, kteří jsou špehuje své partnery on-line.

Jeden z pěti párů přiznal ke čtení e-mailů nebo partnera textových zpráv, a 13 procent zkoumal jejich partnera prohlížení internetu historie. Více než 2.400 osob Dotazováno bylo v oblasti výzkumu.

Šest procent párů se setkal on-line, z nichž více než třetina se setkal v internetové seznamky a 19 procent v chatovací místnosti.

Online daters vybrat více různorodých partnerů, podle výzkumu, 36 procent z 'online' páry měly různou úroveň vzdělání ve srovnání s 21 procent 'offline' páry.

Bill Dutton, ředitel Oxford Internet Institute, řekl: "Tato studie je dramatický příklad potenciálu internetu překonfigurovat sociální vztahy."

Průzkum také zjistil, silný důkaz o tom, že páry věří, 'online' vztahy musí být stejně důležité jako 'offline' ty.

Okolo 85 procent respondentů nesouhlasil partner 'flirtování' online s někým jiným.

Toto se zvedne na 89 procent pro 'komunikaci vztah k jiným problémy', 94 procent pro 's kyber-sex' a 97 procent pro 'zamilování', což vyvolává otázky o zajímavé tří procent, kteří jsou v pořádku s tím.

Jeden z největších oblastí neshod je na prohlížení pornografie na internetu. Asi 46 procent párů se neshodly na jeho přijatelnosti, ale muži jsou zřejmě mnohem tolerantnější než ženy této činnosti.