sobota 3. září 2011

Způsob života


Víte, je rozdíl mezi příjemný chlapík, který jen zřídka setkává dívky a jeden muž, který má vždy holky kolem sebe?

Jednoduché, MAN, nebo pick-up využívá každou příležitost, bez výhrad.

Spoustu krásných kluků sní o setkání Hot Girls. Mohou se dokonce pokoušet splnit některé ženy přes kluby, online datování lokalit, nebo rychlé datování událostí. Skutečností je, že většina z těchto kluků se vzdát poté, co zažil OSN příznivých výsledků. Strach a odmítnutí jsou dvě největší překážky, které brání většina kluků z zkusíte znovu, a úspěch.

Reality Check - Jak myslíte, že tato pick-up umělce získal dovednosti dostat na místo, kde jsou? Velmi málo kluků se rodí s těmito dovednostmi, a dokonce i Naturals udělali pár chyb a odmítal se čas od času. Tajemství je dostat zpět, když jsi sražen k zemi, učit se ze svých chyb a vylepšit.

Muži, kteří jsou úspěšní u žen jsou vždy, jako Energizer Bunny. Jsou neustále dělat, zaměření nové perspektivy, hodnocení situace a jejich okolí. Tihle kluci jsou zaměřeny na dosažení svých cílů a využití jemné vytrvalost. Oni praxi, dokud se cítit pohodlně pěšky až do rozhovoru s úplně cizí. To pohodlí promění ve zvyku dělat to nakonec druhá přirozenost.

Transformace nové chování na způsob života je, jak se opravdu stala úspěšnou.

Moje rada je, aby plně využít svůj volný čas k vylepšení techniky. Flirt se ženy po celém světě: drive-thru gal, bankovní úředníci, váš servírka, barmani, zákazníky a dámy si spolu cvičení, atd.

Ne sedět čekat na víkend válí či klub, vy a váš kamarád se bít v sobotu v noci. Carpe Diem! Chytit den! Zvažte každou interakci jako příležitost, jak rozvíjet své dovednosti.

Dating Expert Aktien Tipps für ein Date


Nikdy se hovoří o procesu


Nikdy hovořit o "proces".

Pokud jste studoval na SoSuave.com, jste se naučili mnoho technik, které vám pomohou při získávání žen. Nikdy říct ženě, "co" děláte, nebo "proč" to děláte. Chcete, aby si myslí, že jste "přirozeně charismatické".

Například:

- Neříkejte, že je žena, jako jste vy, protože se dívá do očí.

- Neříkejte jí, že nikdy volat další den, protože to bude vás vypadat zoufale.

- Neříkejte jí, že jsi jistý muž, a že ženy stejně jako muži věří.

- Neptejte se, proč se stále dotýká Vás. Nebo se jí zeptat, proč jí dotýkal, že ten druhý.

- Neříkejte jí, že ženy, rád je poslouchal a jejich myšlenky parafrázovat zpátky k nim.

- Neříkejte jí, že fyziologické vzrušení může zvýšit přitažlivost mezi dvěma lidmi.

- Atd.

Když mluvíte o "procesu" ztrácí své kouzlo. Žena se stane sebevědomí a budete působit jako "machinace" spíše než okouzlující.

Pokud máte pocit, že musíte mluvit o "proces", pak se to na diskusním fóru Don Juan s ostatními stejně jako vy.

Ale nikdy se s dívkami jste zajímá