pátek 29. ledna 2010

Internet umožňuje â € ~ ztratil lovesâ € ™ snáze najít


Todd a Janelle šel do sousedního vysokých škol v severní Kalifornii, ve venkovských městech, kde dospívající křižoval silnice v big-kolová, připojená-up kamiony.

Todd, když řídil stříbrné Porsche.

Setkali se na McDonaldâ € ™ s â € "" láska na první pohled se strany hranolky, "řekla.

Během dni Fishermanâ € ™ s Wharf v San Francisku, Janelle připomenout, cizí vydal pár "líbání pochybení."

"Poděkoval nám za šíření infekčních štěstí."

Ale Todd měl narukoval do armády a jeho poslední úkol by ho vzít do Koreje.

Rozhodnut udržet svou lásku naživu, Janelle řídil ho na letiště v roce 1986. Napsala ho každý den, ale slovo, dosáhl Todd, že ona chodila ostatní. Přestože bylo nepravdivé klepy, Todd ustoupil.

"Byl jsem zdrcen," Janelle řekl, "ale já pokračoval dál."

Stala se podílí na někoho jiného. Noc před svatbou, ona pórovitý prostřednictvím fotografií v ní "box Todd," modlila se, aby ohře € ™ d ukázat a metla ji pryč.

V roce 1997, Janelleâ € ™ s manželstvím rozpadly. Hledají pohodlí, ona se vrátila domů za svými rodiči. Měla hrozný pocit, že něco špatného se stalo Todd, tak šla přes její fotografie znovu.

Později ten týden, když hledali Todd na internetu â € "a našli ho v Los Angeles.

"Nějak se mi podařilo napsat zprávu," řekla. "O dva dny později, když jsem slyšel jeho hlas, mé srdce tál."

Nalezení ztracené lásky dříve vyžadovaly řadu telefonních seznamů, soukromý detektiv, nebo štěstí.

Dnes mohou milovníci starého zadejte název do Google.

Nejromantičtější srazy, řekla Nancy Kalish, psycholožka na Kalifornské státní univerzitě, zahrnovat první nebo rané miluje â € "vztahy mezi oneâ € ™ s dospívající a na počátku 20. let.

Expert na obnovený romantika, řekl Kalish ztratila-andfound románky jsou překvapivě úspěšné, pokud jsou oba partneři jinak, když znovu připojena.

Ve své původní vzorek 1000 ztratil-a-našel milovníci věku 18 až 95, téměř tři-čtvrti zůstal spolu po deseti letech studia. Když se těch posledních milenců vzal sebou, jejich míra rozvodovosti po čtyřech letech více než 1,5 procenta.

Obvykle, druhé manželství jsou poměrně křehké: V široké veřejnosti, asi čtvrtina všech párů, které uzavřít nové manželství rozvést znovu do pěti let.

"Mnoho párů (kdo obnovený jejich svazky) spolu vyrůstali nebo sdílené přátel a hodnot," řekl Kalish. "Strávili formativní roky a stal se spolu každý otherâ € ™ s standard pro všechny románky od."

Pro všechny síly a odolnosti obnovený romantiky, ale Kalish objevil svou temnou stránku: Více o setkání se neplánovaně, a mnoho z těchto lidí jsou strženy pocitů, že didnâ € ™ t vědět, že ještě, uvedení manželství â € "i dobré manželství â €" v ohrožení.

Ve své nejnovější vzorku více než 60 procent ztracené lásce-srazy zapojeny záležitostí.

Její přesvědčivé zjištění: kataklyzmatické obnovený sílu lásky. Přestože většina obyčejných věcí donâ € ™ t rozbít manželství, setkání s první nebo rané lásky jsou více riskantní.

Někteří lidé se setkala během svého výzkumu byl ochoten vzdát se všeho â € "svých dětí, přátelství, podniky â €" být spolu.

Taková romance může být nesmazatelné a tak intenzivní, protože jsou kované v hormonální ohni teenagerů mozku.

Ti se sešel s první láskou, nebo brzy po letech se "současně bombardovány závratné, výbušné, vysoce sexuální, ale jepičí chemických látek novou lásku spolu s hluboce uspokojující hluboce relaxační chemikálie fondu Long-Term láska," řekla.

To dává smysl, aby psychiatr Thomas Lewis, autor Obecná teorie lásky.

"Dospívající mozek je vystavena zvýšené hladiny testosteronu a progesteronu, steroidních pohlavních hormonů zapojených do sexuálního intenzitou," říká.

O ztracené lásce srazy-1600 studovala v průběhu 2004-05, asi 62 procent zúčastněných věcí (ve srovnání s 30 procent v předchozích letech).

Většina manželů donâ € ™ t uvědomit riziko, když partner oznamuje, že první e-mail od přítele střední škola: Je-li přítel je opačného pohlaví, jak říká, bití na poplach by mělo jít pryč.

Podobně: "Je-li youâ € ™ re ženatý, že dlouhá a těžká před kontaktováním, že první lásce. Tvůj život může být navždy změnilo."

Seznamka, Sex & Přátelství: otevřený a upřímný Průvodce zdravé vztahy

Choisir la bonne Online Dating Service