pátek 19. srpna 2011

Připojení přes konverzace


Mnoho lidí mají problémy hovoří s lidmi, natož potenciálním partnerem. Vzpomínáte si na ty časy, kdy jste byl na data a rozhovory právě zčernaly. Ty by nevěděl, co říct, bylo to stále nepříjemné.

Dobrou zprávou je, když dostane příležitost, ženy milují mluvit. Mluvit po dlouhou dobu vytváří pocit přirozené spojení v ženu. Ženy budou milovat, pokud budou mít pocit, že jsou slyšet. Ženy se jen mluví a mluví a mluví, dokud nejsou vaším nejlepším přítelem.

Být dobrým posluchačem je tak důležité ve vztahu. Ve skutečnosti je to důležité. Poslech je ženy pocit, že vám opravdu záleží, jak to dělají, a o nich jako osobu. Vytváří lásku.

Chci vám říct o tom, jak vytvořit připojení přes poslouchání rozhovoru. Ženy odhalí vše kolem sebe pomocí tohoto vzorce - vše o jejich vnitřní osobnosti. Odhalí své touhy, svá tajemství, své posvátné příběhy, vše zapojené, pokud jsou s někým, na nichž jim záleží na romantické úrovni. Je to tzv. čtyři druhé pravidlo.

To, co udělat, je začít rozhovor se ženou a nechat ji mluvit. Nezáleží na tom, co si o tom mluví tak dlouho, jak se zdá zájem. Počkejte, až se dokončí říká vše, co má říct, a počítat ve své mysli po dobu čtyř sekund. Co se stane, že začne mluvit znovu, že v počtu 1 2 3 4.

Jestli se nemluví, že v počtu čtyř sekund, stačí opakovat to poslední, co řekla, a dostat ji znovu mluvit. Můžete říci, že druhou polovinu svého trestu ve formě otázky nebo prohlášení o tom, co je. Například:

Janelle: "Miluji sníh .... Je to prostě tak docela ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Tak dost?"

Janelle: "Jo, mohl bych se na něj hledět celé hodiny .... já prostě miluju bělost ledu ..."

1 2 3 4

Jonathan: "bělost ledu"

Janelle:.. "Připomíná mi to, když jsem byla malá, můj táta mě vzal do hor jsme ....."

(A to jen jde, odhalovat všechny ty příběhy ze svého života).


Konverzace může trvat hodiny, jako je tento. Co děláte vydává ženy přirozeně bohaté tendenci mluvit do soudného dne. Ona se bude cítit, jako byste to nejlepší člověk na světě, na poslech k ní. Měl jsem ženy mi poděkoval jen tam seděl a poslouchal je.

Čtyři Druhé pravidlo je ideální řešení pro data, kde jste agitoval o tom, co mluvit, a pokud chcete, aby vám zacházet jako její nejlepší kamarádka, což je důležité, když se snažíte být intimního partnera.

Takže až se příště budete, zkuste čtyři druhé pravidlo. Bude to určitě vytvořit tyto pocity přátelství a pohodlí, a dáme vám vědět všechno o ní.