úterý 18. ledna 2011

Seznamka Tipy pro lepší budoucnost


V první řadě datování tip je být velmi opatrný na to, co říkáte. Můžete si nikdy vzít zpět svá slova, a pokud jste řekl, že k ženám, pak není ani v nejmenším pravděpodobnost, že bude zapomenut. Proto by muži, nezapomeňte být velmi opatrní, když říkají něco, aby ženy a víc, když se klást otázky.

Udržet toto na paměti David DeAngelo, napsal seznam 10 top datování tipy ve své knize "Double Vaše Seznamka", průvodce muže na to, co by nikdy neměl říkat ženám. Podle autora, je lepší být opatrný, než budete mluvit než lítost nad tím, co řekl poté. Podívejme se na datování tipy.

1. Nikdy se požádat o polibek. Žádá o polibek, dělá muže vypadat jako kluk a ženy jako být spolu s mužem. I když je zdvořilý na požádání, mohla by to vlastně neznamená. Nechte polibek probíhat přirozeně, v průběhu času, jak roste vztah.

2. Neptejte se jí, jestli by chtěla jít na rande. Žen má rád muž orgánu a ženy také milují překvapení. Proto by si jen pozvat ji a nechte dopadat být nejpamátnější den. Ona by ráda překvapení a vaše na konci dne byste si stanovili dobrý dojem.

3. Nikdy pochlubit vaše bohatství nebo postavení. Toto nikdy zaujme dívka, poněkud nudí ji až do morku kostí. Ženy vždy respektuje člověka, který je nohama na zemi a skromný. Skromný muž podle žen jsou mnohem spolehlivější.

4. Nikdy nárok na to, aby se plán. Jak již bylo zmíněno, dívky milují překvapení. Make plán pro ni a nechat to být exotický. Toto je vaše šance dokázat, jak romantické a roztomilý jste.

5. Nenechte otravovat ji dotazem, co si myslí o vás. To opravdu dá ji pryč. Pokud tě má ráda, bude se jistě pokles narážky a je to vaše kalibru jim rozumět. Předpokládejme, že ona, jako jste vy. Pokud jste si jisti, bude se jí určitě.

6. Nenuťte ji, aby přijal hovory nebo zprávy. Ona bude akceptovat, abyste tak učinili, ale pokud nemáte, budete si dokázat, že je chlazené mimo člověka a ten, kdo má sebeúcta. Chlapci, kteří prokáží, že jsou submisivní, nejsou dodržovány.

7. Neptejte se o její minulosti. Ona vám řekne, jak se dostat pohodlně. Zeptáte se jí mohl dát ji pryč, nebo aby se cítila nejistá. Tím se také ukázat své nejistoty.

8. Když jeden den je za námi, nemají post otázku o ten příští. Toto vám ukáže být více než nadšen. Buďte trpěliví a nechal ji čekat na vás zeptat.

9. Vyhněte se délka hovoru. Udržet dychtivost. To bude mít váš vztah vzrušující.

10. Být zajištěny s ní chlap přáteli. Vaše nejistota nebude brát jako péče, ale jako hrozbu pro její svobodu.

Těchto deset tipů datování zajistí dobrý vztah další, a také růst vzájemný respekt.