pátek 25. června 2010

Seznamka vdaná žena


Četl jsem váš sloupce hodně a nyní ocitl v situaci, takže to vypadá jako dobrá záminka k napsání palců

Před rokem jsem potkal ženu a spadl na ni hned. Ona je perfektní. Starší, atraktivní, soucitný, všechno. Byla (a stále ještě je) ženatý, tak jsem neřekla nic. Loni v létě žila odloučeně od svého manžela a přestěhoval se do své vlastní místo, ačkoli ona nikdy rozvedla. Jsem ještě neměl nic říkat, ale začal výdaje mnohem více času kolem sebe, nakonec se díky ní si květiny, čokoládu, atd. jako pasivní způsob, jak říct, že jsem péče, aniž by se snaží, aby se jí nepříjemné.

Vždycky vypadal, že je vzrušený, a opravdu mě zájem, a nakonec jsem se jí zeptal datování, na které ona odpověděla: "Ne, já jsem stále ženatý." Pak o dva týdny později jsem zjistil, že bylo datování třetiny chlap a najednou ona je ve vztahu s ním (on je také o polovinu mladší).

Tak jsem šel k ní a řekl jsem cítil bolest, a zeptal se, co se děje, ke kterému ona odpověděla: "Měli byste explicitně mě požádal, abych se s deklarovaným záměrem zahájení intimního vztahu." Teď se cítím jako Nejenže jsem lhala, ale nejsou agresivní dost jsem vynechal nádherný šanci.

Cítím se stejně jako většina žen, které znám by nebyla to tupý. Na jednu stranu mám pocit, že když jsem byl agresivnější, co by se vypracoval, ale pak se něco zdá podezřelý o jejím chování. Jak by "rozumná" lidí interpretovat to?

Confused Guy

Vážení Confused Guy,

Myslím, že rozumná osoba by dospěl k závěru, že je to vdaná žena. Říkáte, že to sami. Ona odděleny, ale nejsou rozvedeni.

A pak rozumná osoba by řekl, drž se dál od vdané ženy. Oni nejsou k dispozici.

Oni někdy se zdají k dispozici. Někdy se jít ven a opít a jednají, jako by jste k dispozici. Někdy jdou žít někde jinde na chvíli, a že z nich dělá zdá, jako by jste k dispozici. Dokonce chodit s jinými muži. Ale oni nejsou k dispozici. Jsou to především nejsou k dispozici pro vás, a to zejména ve způsobu, jakým chcete, aby byly k dispozici.

Kdyby jste byl více agresivní a řekl jí, že jste chtěli vzít ji s výslovným záměrem zahájení intimního vztahu, můžete být nyní v intimní vztah s vdanou ženou. To není dobrá situace.

Udělal jsi správnou věc na špatnou cestu, i přes svůj nejhorší úmysly. Řekl jste jí v vágní, symbolického hlediska, že jste měli zájem v ní ale nebude táhnout, protože jste uznal, že ona byla stále vdaná.

Vy sám říkáte poslal tuto zprávu v pasivním způsobem. Aniž významem, který je urážlivý, řekl bych, že je to trochu strašidelný, jako loutkové divadlo. Říkal jste, že ve vysoké pisklavým hlasem, schovává se za gauč, zde jsou čokolády a květiny, a to je nám v některých světě, kde nejste vdaná a jsou k dispozici, a tady je mi za tebe blázen, a tak vám čokolády a květiny, ale Ani ne, protože jsi ženatý.

Poslal jste ji komplikovaný zprávu, že řekl, máte složité pocity o ní. Myslím, že dostal zprávu a jednala odpovídajícím způsobem tím, že zůstane k dispozici na vás.

Její život je už složitější. Poslední věc, kterou potřebuje, je komplikovaný člověk. Je-li věc jí má funguje Je to pravděpodobně proto, že je to složité. Oni mají transakce. Jsou to obchodní potřeby upřednostňuje v současné době.

Buďte ráda, že jste se nepodílejí s někým, kdo je již zapojeno. Pokud se vám nedaří zapojit s lidmi, kteří se již podílejí, aniž by se účastní, nemají zapojit. To je moje rada.

Salon.Com

Dating Is A Privilege Not A Right