úterý 8. prosince 2009

Pomaturitní studium Nebo Prositution?

Nedávno jsem narazil na stránky s názvem SeekingArrangement.com, datování internetové stránky pro lidi hledající â € œmutually prospěšné arrangements.â € místě spojuje â € œSugar Daddiesâ € s â € œSugar Babies.â € zásadě podporuje opatření, kdy mladé ženy datum starší muži výměnou za drahé dárky. To je to, co musíte udělat, chcete-li mít čtyři vactions rok. Na rozdíl od jiných Nákupy, profily cukru Kořeni (a cukru Mommies) seznam personâ € ™ s ročního příjmu a čistého jmění, například, â € œActionDaddyâ € stojí za 750.000 dolarů na $ 1,000,000. Profily Miminka cukru seznamu, kolik každý očekává od svých Cukr Kořeni (nebo Mommies). â € œFoxy Kata € očekává mezi 3.001 dolarů a 5000 dolarů měsíčně od ní Sugar Daddy. Ptá se, â € Iâ € ™ m hledají to, aby Váš svět lepším placeâ € | Chcete udělat to samé pro mě? Â € Dělá to zní tak jednoduché, doesnâ € ™ t ona?

Webové stránky nám pomáhá s některými upřesnění definic:

Sugar Daddy: n. Slang. Bohatý, starší muž, který se obvykle dává drahé dary, aby mladým lidem na oplátku za intimity a přátelství.

Cukr Maminka: n. Slang. Bohatý, většinou starší ženy, které dává drahé dary, aby mladým lidem na oplátku za intimity a přátelství.

Sugar Baby: n. Slang. Mladý člověk, který dává intimitu nebo společnosti, aby starší muž či žena, výměnou za drahé dárky.

Podle internetové stránky, je to velmi přirozené datování uspořádání. "Leta € ™ s čelit ita € | ITA € ™ s lidskou přirozeností pro starší lidi, aby si mladší a atraktivní ženy. Ita € ™ s přírodními i pro mladší ženy, aby mohli vyhledat lidi, kteří jsou úspěšní, zvláště ty, kteří mají prostředky poskytování ženy s komfortem a luxuries.â €

Jsem trochu více výzkumu, aby viděli, jak â € œnaturalâ € tato úprava byla. I trolled Craigslist osobní reklamy a našel stovky reklam hledá pro miminka â € œsugar, â € â € œsugar tátové, â € a € œmutually prospěšné arrangements.â € Zdálo se, že většina z cukru tátové hledali pomoct vysokoškolských studentů zvláště, kteří možná mají touhu žít bohatě, ale nemáte čas na tradiční práci. Když jsem se trochu více výzkumu, který tyto cukru tátové byli, byli častěji podnikatelé v čase 30. a 40. let, kteří tvrdili, že prostě nemají čas na tradiční vztah. Oni byli ochotni zaplatit, aby byly pohodlné některých ne-muss, no-povyk společnosti - často sexuální společnosti. Toto uspořádání bylo také docela běžný v osobní gay reklamy stejně.

Nyní to vypadá vše dobře a dobře. Jednou jsem se ze dne někoho, kdo zasypaly mě dary. Ita € ™ s ne špatnou. Samozřejmě, že byl â € œrelationshipâ € a ne â € œarrangement.â €, ale zůstává otázka: Kde nakreslíme čáru mezi â € œmutually prospěšné arrangementâ € příjemce a kurva?

Slovník definuje € € œprostituteâ jako:

klady / ti / tute:-podstatné jméno
1. Žena, která se zabývá sexuální styk za peníze, kurva, běhna.
2. Muž, který se zabývá sexuální akty za peníze.
3. osoba, která ochotně využívá jeho talent a schopnosti v základu a nedůstojného způsobu, obvykle za peníze.

Takže, toto je â € œmutually prospěšné arrangementâ € prostituce není, protože tyto â € œsugar babiesâ € dostává dary místo v hotovosti? Nebo je to proto, že sex je převoditelné v rámci â € œarrangement? Â €

Podle anonymního Sugar Baby kotované na SeekingArrangement.com, â € œWho doesnâ € ™ t potřeba až k být rozmazlený a hýčkat? Pravdou je, mnoho mých přítelkyň chcete najít cukru daddy.â €

Já jsem ještě potíže s obal mé mysli asi tohle. Na jedné straně, jak skvělý nápad! Jsem mladá, atraktivní a dostupné. Proto jsem si zaslouží být zaplacena za mé pozornosti. Jak snadné to může být! , Že nové digitální videokamera Iâ € ™ ve been potřebovaní - teplouš! Ita € ™ s moje! Vše, co jsem musel udělat, bylo strávit nějaký čas se bohatou starší pán. Myslím, že chápu to Cukr Babyâ € ™ s hlediska.

Na druhé handa € | Shea € ™ s dostávají zaplaceno za její přízeň. Japonská Geisha je jen další příklad tohoto Neumím si představit, a dokonce byli občas platí pro pohlavní styk. A přesto se tyto Cukr Miminka havenâ € ™ t se vzdělávali v umění zábavných gentlemana. Jediné, co se děje u nich je mládež, vypadá, a možná i naivita. To jen doesnâ € ™ t se zdá v pořádku. Vypadá to, že prostituce. A leta € ™ s Nezapomeňte, že i konsensuální prostituce je stále prostituce. Ale je prostituce konsenzuální jemné a dandy? Nebo je to špatné, protože ita € ™ s nelegální? Je špatné, i kdyby to bylo legální? Nebo je to zatím v pořádku, a dandy, pokud isna € ™ t legální, ale všichni jsou s ní spokojeni? Je to prostě obchodní transakce; výměna jednoho statku za jiný ku prospěchu obou stran? Nebo je to jen po-školní práci? Zní to trochu víc vzrušující než ARAMARK, i když mnohem, mnohem méně bezpečné.

Bez ohledu na to oneâ € ™ s osobní přesvědčení o výměně sexu za peníze, bych se nedoporučuje tento typ uspořádání s nikým. Zejména pokud by byla vytvořena přes internet. Za prvé, by váš â € œsugar daddyâ € být sériový vrah. Za druhé, pokud jste dostali zaplaceno štědře tohoto jedince, jsem si jistý, že by bylo těžké říct ne, když vás požádá o něco vám donâ € ™ t potřeba až k dělat. Mám sklon věřit, že sex je citově bezpečnější a nejpříjemnější, když založené na důvěře a respektu, a ne peníze. Celá věc by měla vyrazit vnitřní â € œsketchâ € poplach, protože se nakonec člověk musí klást otázku, co je to za člověka se rozhodne koupit falešný vztah a ne navázat skutečný?

Mihin Naiset Hate About Single Men

Jeden z pěti spotřebitelů otevřené kosmetická chirurgie

Jeden z pěti globálních spotřebitelů uvedlo, že by zvažovali s kosmetickou chirurgii a Rusové jsou velmi vnímaví k myšlence, průzkum trhu AC Nielsen vyplývá, výzkumný pracovník.

Téměř polovina dotazovaných Rusů, řekl, že by byli ochotni mít kosmetické chirurgii, když jsou starší, následuje Řeky a lidé v pobaltských zemích.

Nicméně 94 procent bylo proti Hong Kongers s operaci za účelem zlepšení jejich vzhled stejně jako 92 procent Indonésanů a 91 procent Japonců a Malajci.

Mládež a 20 Somethings byli více vnímaví k myšlence kosmetické chirurgie v pozdějším věku než starší spotřebitelé podle průzkumu, který oslovených 22.780 uživatelů internetu na 41 trzích po celém světě.