čtvrtek 14. dubna 2011

Pití a Seznamka


Od Tara Nieuwesteeg

Právo nápoj na správném místě, může pomoci změnit váš přítel vertikální do horizontální.

Pokud láska dělá svět jít 'dokola, alkohol dělá lásku trochu jednodušší najít. To je důvod, proč tento týden, jsem vybral několik zajímavých místech, můžete jít, aby konečný úspěch při extrakci se (a bodování s) rande. Vezměme si tento svůj vánoční dárek - od mého domova, aby vaše. Když si konečně dostat svou spřízněnou duši v pytli, ujistěte se, poděkoval Noční hlídka.

Mai-Kai: To je Fort Lauderdale vlákna a Elvis-in-Havaj polynéské kultury surf-Mekka (od roku 1956!). Je to dobré místo, aby turisty a skvělé místo, aby data, pokud chcete trik mu do podezření, jste oba pohodě a kultivovaný.

Mai-Kai má hodně na to (obchod se suvenýry, restaurace s polynéské pódiovou show a požární tanečníci, svěží, venkovní tropické zahrady), ale baru je nádherný zcela sám: Je to jako jízda Disney a tiki bar, to vše v hula sukni. Celý prostor je minimum-stropem, vlhký-páchnout, a přehodil s námořní dekorem: ryby sítě, život konzervanty, zvětralý mapy, provazové žebříky, a sudy. Busty loutky pokynout od stěn, a můžete prohlédnout dvířka-jako okna na pohled tiki scény. Během mé nedávné návštěvy, malé blikající lampy a vánoční osvětlení zajiskřilo v jinak temné místnosti, zatímco dlouhovlasý vole v rohu stál hraní pocit-dobrý ostrov melodie na jeho Fender Start.

Můj kámoš a já Beard pootevřely naší nabídky. Jsem si prohlížel "mírné" a "střední" alkoholické nápoje; Beard vyletěl právo na "silné" a začal s pohledem upřeným na barel o 'Rum. Tam byl rum juleps, daiquiris, a něco, co nazývá "Shark Bite" (popis: plavat rychle a doufat v nejlepší). Beard se rozhodl pro "Seschlá Skull" (popis: nebezpečné a smrtící) a já jsem se spokojil standardní Piña Colada. Jordánsko, naše drobná, upovídaný barman, byl oblečený ve standardním Mai-Kai jednotná - bikini top, krátká sarong, a květ její vlnitý vlasy hnědé - a sloužil náš nápoje rychlostí blesku.

"Vy jste měl přijít na happy hour," řekla. "Je to sedmnáct hodin až devatenáct hodin každý den. Half-cena nápojů. "Byli jsme už slogging se naše nápoje. Uprostřed moje nervozita z následného cukru spěch, jsem si v duchu poznamenal. Odmlčela se, aby ji bikiny top se trochu s tím, že uniformy byli notoricky známí pro padají a tahání na štěpení. Opravu, která servírky musí stále hrát, je "volal Mai-Kai remorkér," řekl nám Jordán.

"Hot," řekl Beard.

Začal jsem chatování s středního věku muže, který seděl nedaleko, který zmínil vidět Beard "na internetu" před (a následně odhalil na svém telefonu obraz droga-zmatený, chlupaté-stál bezdomovec, který nesl opravdu nepatrná podobnost k mé pití partner). Byl tam se svým malým synem.

"Přišel jsem sem, protože je to Mai-Kai," řekl. "Nic jiného mi to."

Obrátil jsem se na malý blonďatý kluk. "Co tady děláš?"

"Právě jsem se ukázat," řekl věc-z-věcně.

"Je to oheň tanečník," přerušil ho Jordánsko, přináší sklenici vody k dítěti.

"Je to těžké?" Zeptal jsem se.

"Ne! - Zábava" řekl.

Jeho táta vytáhl svůj telefon a ukázal mi video o dítě točil hůl ohně, svítí na obou koncích.

"Páni," řekl jsem, opravdu zapůsobilo. "To byla moje první výstava," řekl kluk. "Jsem lepší se na to teď."

Když jsem se vrátil do svého stolu, Jordánsko a Beard dohadovali flirtovně o zaslouží si sportovně-sledování a Beard bylo sestřelení o sud 'Rum, což je přesně to, co zní jako.

"Můžu dostat další drink?" Zeptal jsem se.

Jordánsko se vrátil ze své horečné argumentovat hlas měkký, syrupy-sladký zpěv barmana rezervovanou Mai-Kai. "Samozřejmě," řekla.

A v tu chvíli jsem si uvědomil: perfektní rande je s Mai Kai sám, bez ohledu na to, co zvláštní přítel vám může přinést s sebou.

Trina: Trina, Atlantik hotelu prima přímořské bar, zdobí abstraktní umění, nábytek z tmavého dřeva, malé kulaté stoly, retro-chrom židle, a plyšové venkovní terasa posezení. Pečlivě uspořádané likér lahve jsou k vidění za barem, obří zlatý věnec visí slavnostně přes velkou zeď zrcadlo a elegantní, hezké servírky ruch kolem. Já a moji přátelé, Beard a Fancy, vzal místo u jednoho z nóbl tabulek. Fancy měla na sobě elegantní šaty kalhoty a boty, Beard se ani neobtěžoval, aby si sundal stále přítomný-Yankees čepici.

Jsem přemýšlel o vynikající-znít Pomarosa, granátové jablko-a-tequila lektvar, i když jsem obvykle doporučujeme Miluji, jalapeño-infuzi martini směs, která je pikantní, ale přesto dokáže být broskev-sladká. Je to trochu moc po chvíli, ale je to fantasticky román na prvním místě. (Ano, my jsme tady předtím. Jsme rádi, příležitostně, nosit boty bez otvorů v nich, a předstírat, že jsme bohatí yachties místo opuštěný spisovatelů, OK?)

Fancy byl zaujatý s místem konání, protože "pro snoby martini, je to jedna z mála míst v okolí s ginem Millera," řekla Fancy.

"Nemají to v hotelu Ritz, nebo W."

"Mohl byste vzít datum tady?" Zeptal jsem se chlapce.

"Jasně," řekl Beard. "Možná čtvrtého nebo pátého dne. Take 'em se u oceánu, koupit' em pár drinků, a oni budou povinni - "Zvedl jsem obočí.

mu zlé oko a šel k baru. Barman byl tmavě-vlasy, štíhlé a exotické a volal mi "zlato", jak řetěz-kouřit servírka hosta může - s výjimkou adorably sacharin zabarvení.

"Jaká je vaše nejlepší pít?" Zeptal jsem se.

"Cubeltini je populární - z okurky, máta, třtinový cukr, sirup, vápno, a vodku," řekla. "To bylo vytvořeno barman zde. Je to vlastně vyhrál první místo v nedávné Jídlo a víno hospodářské soutěže. "

V době, kdy jsem se vrátila k mému stolu, měl zabil naši kamarádi přišli, a měli jsme zábavu lidí-sledování a poskytování komentář. Jako by na nás odvést od ostatních zákazníků, barman přinesl přes některé vzorky Cubeltini, které jsme popadl a polkl.

"Ach, Bože, je to jako zkapalněný okurka," Fancy couvl.

"Ne moje věc," souhlasil Beard, který byl kousek od objednání obyčejné piva.Výrobek nejmladší z naší skupiny, baby-stál a čerstvě 21 let, měl vypil celý vzorek.

"Líbilo se mi to," řekl ostře.

Další věc, kterou jsme věděli, že si objednal plnou sklenici z baru a swigged to jen tak rychle.

"Věci se dostaneme zajímavé," zamumlal jeho přítelem.

No, Trina určitě nóbl místo, aby si ožralý, ale nebyl jsem si chtěl ho zastavit. Mi, když budu si zabouchl, že to bude týkat tří-na-jeden nápoje ...

Porterhouse Bar & Grill: Existuje jen málo míst na ulici Himmarshee přijatelné, aby data, která jste ještě zapůsobit (tj. ještě spala s). Porterhouse dostane Noční hlídka razítko schválení. Proč? To se může pochlubit nízkou, sexy osvětlení, zářící svíčky, těžké červené závěsy, nástěnné svícny, zlato-lemované zrcadly, sametové lana za dveřmi (bonusové body za předstíraný exkluzivitu), kožené sedačky, skla a fantazie. Ještě důležitější je, že má tři-na-jeden koktejly (piva, vína dům, a call-to jamek) v úterý do soboty, 5 do 9 hodin Dychtivý dostaň se k jádru, jsem svolal blond, štíhlé barman. Měla těžký oční linky a byl decked v podobě-montáž, všichni-černé těleso.

"Řekněme, že jeden potřeboval místo, aby data, si ho vyhodit do koše, a využít ho ...," začal jsem.

"Máme tři-na-jeden nápojů, tak bych říct, je to dobré místo pro to," řekla ironicky.

"Znamená to, že někdy stát i tady?" Řekl jsem nevinně.

"Jako zodpovědný barman, nemohu prozradit, že," řekla. "Ale jsou full-velikosti nápoje. Tři nápoje bude opít někteří lidé, ale jiní mohou potřebovat víc. "

"Jak o něm?" Ukázal jsem na statný Beard, který byl pomocí hýbat-slámy v jeho pití vykuchat třešeň.

"On by mohl potřebovat ještě několik dalších," řekla.

"Ty budeš dělat po jednom," vyštěkl na mě Beard.

Viděli bychom o tom. Vzhledem k tomu, že jsem to ani moc nepamatuju, co se stalo po tom, musím se dát se na Beard: Nazval ji.