úterý 29. prosince 2009

Beauty Queen obviněn z únosu, mučení Ex-Boyfriend

(AP), student právnické fakulty a bývalé královny krásy, který představuje pro jadrný kalendáře, zatímco mávali zbraněmi byl obviněn z únosu, kousání a ohrožuje bývalý přítel s pistole.

Kumari Fulbright, 25, který je v polovině svého druhého roku v právnické škole, čelí dlouhodobé vězení odsouzen, pokud při únosu, ozbrojená loupež, krádež a zhoršuje dvou důvodů zvýšených útoku.

Fulbright, které soutěžily o titul Miss Arizona v roce 2005 a 2006, který byl nedávno dokončen semestr-dlouhé neplacené stáže clerking pro federální soudce, americký okresní soudce Raner Collins, jeho úřad uvedl. Ona také představuje sobě lesklé černé bikiny v roce 2008 kalendáři, že funkce ženy držení zbraně.

V 18.prosince obvinění, je Fulbrightovo obviněn z držení a mučit jí 24-rok-starý ex-přítel počátkem prosince za pomoci tří dalších mužů, včetně další muž, kterého předtím dne.

Domnívám se, že orgány spor začal, protože ex-přítel byl věřil k odcizení jewlery věnovat Fulbright bývalým beau podezření z pomoci při útoku.

Fulbrightova vyzvala muže, aby svého bytu, pak se omluvila se osprchovat, řekla policejní mluvčí Sgt. Fabian Pacheco. Pak se ukázalo, dva muži a spoutal ho s plastovými vazby a lepicí páskou, obvinili ho vzít šperky, a hrozil, že ho zastřelí pistolí, Pacheco řekl.

Když Fulbright ukončila sprcha, která jí údajně trochu mužem na svém předloktí pravé ruky a ucha, která se konala řeznický nůž na hlavu, a řekl mu, že ho zabije.

Úřady řekl muž byl převezen do jiného domova, kde se útok pokračoval, pak převezmou zpět do domu Fulbright, kde ji střeží ho s pistolí.

Muž se nakonec podařilo uvolnit ruce a popadl zbraň, která zasáhla vyřízen, ale nikdo, úřady řekl. Jak jejich boj vytekla ven, muž křičel o pomoc, pak běžela domů dolů bloku, zatímco Fulbright vrátila do svého bytu, Pacheo řekl.

"Má nějaké sousto značek na něj zřejmé a v souladu s jeho účtu, a jeho ruce byly červené a oteklé, v souladu s někým, kdo byl svázaný," řekl Pacheco.

Policie stížnosti uvedl, že podezřelí oběti ukradl peněženku, peníze, klip s 500 dolarů na 600 dolarů, a jeho mobilní telefon a aktovku.

Fulbrightova telefonní je mimo provoz a její byt byl neobsazený Středa, bez nábytku. Také snahy byly předstíral, že ji kontaktovat prostřednictvím MySpace.com.

Tucson i policie se snaží sloužit svého bývalého přítele, Robert Ergonis, 44, a jeho bratr Michael Ergonis, 46, s zatykače vybírá z únosu, ozbrojených loupeží a přepadení zhoršit, ale věří, že mohou mít uprchl ze země. Telefonní čísla pro bratry nebyly uvedeny.

Larry Hammond, 40, který byl obžalován s Fulbright, zůstává uvězněn za 50.000 dolarů dluhopisů, ale Fulbright byl uvolněn po zajištění mít podobný svazek posta. Úředníci ve vězení Pima County nebyli schopni sdělit jméno právníka Hammonda středu pozdě.

Volání do plné Fulbright, Thomas Hartzell a Miss průvod Pima County, který Fulbrightova vyhrál v roce 2005, nebyly vráceny. Ona také byla zvolena Miss Desert Sun v roce 2006.

Mluvčí University of Arizona, kde Fulbright navštěvuje, řekl, že je předčasné hovořit o tom, co by mohlo nastat, pokud jde o disciplíny. Ona i ostatní členy fakulty odmítl dále komentovat, citovat student soukromí.

Online Dating - Talking To A Man For The First Time