sobota 22. září 2012

Zoufale hledám Význam


Ženy přicházejí ke mně po celou dobu vztahu radu, jak jsem byl ženatý třikrát (dobře, technicky čtyři - já nepočítám zrušení) a ze dne stovky lidí. Snažím se vysvětlit, že to není odznak cti, chcete-li vztah radu, jděte na někoho, kdo se s ní oženil vysokoškolský přítel a je stále ženatý s ním o 30 let později.

Ať je to jak chce, existuje mnoho žen, tam venku, kteří v 50-něco, se potopí ostražitý prst do krásného nového světa online datování. Který strávil většinu z posledních dvou desetiletích jednolůžkových a dostupné, jsem sledoval online dating mature z "poslední možnost zoufalé" na "neškodnou zábavou ženatých mužů" na "cestě k románku v high-tech světa." Předpokládám, že je to zlepšení, i když jsem si to zaručit.

Fakt je, že jakmile budeme z vysoké školy a stále méně tradiční pracoviště ve prospěch izolovaných domácí kanceláře, není mnoho jiných způsobů, jak se muži. Nevím jak vy, ale já prostě nejsem z klubů, stejně jako jsem kdysi byla.

Tady, pak, je nějaký hard-vyhrál moudrost a několik střepy vyčerpané postoje. To je moje zkušenost, že internet dating kód stala, jedním slovem, kodifikováno. Tehdy, když jsme si kupovali drahé novinového papíru nemovitosti (vzpomínáte na novinový papír?) Pro OSOBNÍ, to bylo o zkratek, jako je SWF a krásky. Teď je to všechno v překladu.

Některé z kódových slov je zřejmé: Plyšová = Fat. Vyhledávání mého Stalker soulmate =. Některé z nich jsou jemnější. Zde je několik tipů Ethlie je pro on-line Seznamka, více než 50 Edition.

1. Nejprve zkontrolujte, zda se statistiky. Odečíst dva palce od jeho výšce a 30.000 dolarů / rok ze svého stanoveného příjmu. Pak se přidá 10 let jeho věku. Ženy, mimochodem, obvykle jen oholí pět let. Muži mají tendenci být klamán o mládí jejich vzhledu. I vinu stolek se zrcadlem: Pokud to není možné vidět pleš a pivní břicho, předpokládají nemůžete, a to buď.

2. Další, podívejte se na fotografie samotné. No photo znamená, že se buď ženatý, nebo Quasimodo. Kurzy jsou, že není Quasimodo. Pokrývky hlavy je váš první tell. Pokud se mu to skutečně na koni, každý muž na sobě kovbojský klobouk je holohlavý. Také nečekejte ho jít do kuřecích film s vámi (jakýkoli film bez explozí je holka film) nebo vařit doma. Pokud má na sobě kovbojský klobouk a stojí vedle vozu, je plešatý a pije. Pokud má na sobě kovbojský klobouk a stojí vedle Harley, je to plešatý, nápoje, a bude podvádět na vás.

Pokud se mu to vlastně hraje baseball, každý člověk nosí baseballovou čepici je také plešatý. Pokud má na sobě baseballovou čepici, sportovní kabát a gymnastiku, nečekejte, že ho vyzvednout šek.

3. Jestli je představuje vedle sportovní auto, že je nejistá o svém mužství a zasáhne na svou sestru. Jestli je představuje vedle Hummer, že je nejistý o své mužství a zasáhne vás. Pokud je to v motorovém člunu, očekávají závazku-phobe. Pokud je to v plachetnici, očekáváme čistý šílenec - pokud je to katamarán, v tomto případě pošlete ho ke mně.

4. Další, podívejte se na to, jak se popisuje sám sebe. Pokud je to "dobrý posluchač," je to slaboch, budete výběru restaurace. Pokud je to "na zem," je to levný, pojedeš Nizozemsko. Pokud je to "Skvěle líbá," je to sexem, očekávat, že s ním bojovat off po večeři.

5. "Dobrodružný" se rozumí perverzní. "Sensual" se rozumí perverzní. "Open-minded" znamená výstřední. "Pozemský" se rozumí perverzní. "Sofistikované" se rozumí perverzní. "Kinky" se rozumí nejen to výstřední, ale overshares.

6. "Chce zkazit si" znamená, že se hledá někoho, aby se jeho dcera věku, D-cup nebo lepší. "Velkorysý" znamená, že se hledá někdo mladší než jeho dcera, DD-cup nebo lepší. "Outdoorsy" znamená, že nemá vlastní dobré oblek. "Atletický" znamená, že tráví neděle před televizí. Takže to "já nejsem typ člověka, který tráví v neděli před televizí."

7. Dejte si pozor zejména módní slova, že lidé si myslí, že ženy jako. "Pán" je misogynní v košili. "Romantická" je pořadové datumovka s kyticí. "Duchovní" znamená, že může sotva vydělat dost, aby se sám najíst. A "citlivé" ... dobře, citlivý znamená, že není opravdu hledali někoho, jako jsi ty. Je opravdu hledá někoho, jako je on. Víte, někoho s penisem.