pátek 9. září 2011

Jak číst řeč těla


Jak zjistit, zda člověk má zájem o ženu? Take rada od jeho oční kontakt, mimika, pohyb paží a nohou, a celkově chování, co si myslí a cítí. Není to příliš obtížné zjistit, zda je vztah okouzlil a odsouzena k zániku. Jen pozor na malé detaily, které odhalí všechno.

Při zasažení očí a žák dilatace

V USA, lidé předpokládají, že oční kontakt je důležité vědět, zda někdo mluví pravdu nebo je klamný. Nicméně, v některých kulturách, přímý oční kontakt, je projev neúcty. V kulturách, kde očí je přijatelná, oči, které zůstaly na jiné osoby tvář alespoň 80 procent času projeví zájem.

Co je ještě důležitější, je žák dilatace, něco, co lidé nemají žádnou kontrolu nad. Jestliže osoba je zájem o jiné osobě, se žáci pravděpodobně rozšíří. Chcete-li zkontrolovat to, o něčem člověk zřejmě nemá zájem, a sledovat jeho žáci škrtí. Pak se vychovat něco, co je jedním z jeho vášní, a uvidíme, co se stane.

Bliká nebo blikání

Když někdo bliká, často projeví zájem o to, co druhá osoba říká, v závislosti na čtení očí, článek o světě psycholog internetových stránkách. Mrkání, nicméně se liší v závislosti na kultuře. V západním světě, blikání je koketní gesto, zatímco v jiných kulturách, je to neuctivé.

Stojí blízko

Muži a ženy, kteří stojí v těsné blízkosti může být projevují zájem. Jiné stopy hledat ukázat pozitivní povědomí, jsou:

Mějte na paměti, že může dojít k určité kulturní rozdíly, které mohou způsobit jiné čtení jeho skutečných záměrech. Většina Hispanics inklinují mít menší manévrovací prostor, než mnohé asijské lidí, kvůli kulturní výchovu. Dávejte pozor na osoby, pozadí a sledovat změny v jeho zvláštní chování. Pokud se začíná stojící délku paže od sebe pak přibližuje se zaměřením na konverzaci, je to znamení zájmu.

Známky ženy zájem

Mnoho žen, vědomě či nevědomě, projeví zájem o člověka, pohybem určitým způsobem nebo gestikulací, které naznačují, že jejich smysly jsou zvýšené. Když se hází vlasy, mrtvice vlasy, nebo se pohybuje směrem od obličeje a odhaluje její holá ramena, ona ukazuje touhu po pozornosti. Ostatní věci, které mohou dělat, jsou jí olízl rty, naneste rtěnku nebo čerstvé pomalu okusovat něco, co žere.

Známky člověka zájem

Muži mají tendenci se dívat na ženy gesta, hledá znamení, že zajímá. Pokud cítí, věří, že nebude odmítnut, mohou zvednout obočí a nechal ho spadnout, podle Tracey Cox v 18 Legendy těla jazyk, který říkají, že je zajímá, článek o ivillage.com.

Jiné příznaky je třeba věnovat pozornost patří:

I když fyzické příznaky nejsou stoprocentní, může uvést další osoby zájem. Dávejte si pozor na oční kontakt, blikání, žák dilatace, jak blízko stojí jiná osoba, čechrání peří a další gesta řeč těla pro silný náznak. Pokud je to první den, nejlepším způsobem, jak zjistit, co ten druhý myslí a cítí, je jít rovnou ven a zeptejte se.