čtvrtek 11. února 2010

14 "G" Z Seznamka a Living


Nedávno jsem byl dotazován na místní televizní stanici. Otázal se mě na pár tipů na zlepšení datování - a žije - pro lidi ve svém 60., 70. a 80. let. Později jsem o ní přemýšlel otázku a napsal to, co cítím jsou 14 "G" z roku roste, zatímco starší:

1. Vystupte na gauči a ven z domu. Tato rada je vždy první jsem se zmínil. Je to tak jednoduché a přitom tak důležité.

2. Zapojte se do vnější činnosti si můžete vychutnat, kde se setkáte s novými lidmi. Nevědí, kam jít? Podívejte se na www.MeetUp.com na seznam klubů a aktivit ve vaší oblasti. Dostal jsem e-mail od MeetUp.com říkat, že jsou-up 2463 schází v South County sám. Připouštím, že někteří jsou pro mladší skupinu; jednoduše zbavili tyto volby.

3. Get organizovaný. Nečekejte plánovat nadcházející svátky. Pokud máte kam jít, za dobrovolnictví pro podávání jídel. Udělat něco, co se cítíte dobře a nic je lepší než pomáhat druhým. Začít dělat plány na prázdniny prosince a na Nový rok. Pozvat ostatní, kteří nemají nic plánuje váš domov pro malou stranu potluck večeři. Start zaokrouhlování své jediné přáteli.

4. Šel sám na činnosti, pokud nemůžete najít přítele nebo skupiny přátel. Připouštím, že to není nejjednodušší, ale to bije sedí doma sám, který si přeje jste byli někde jinde.

5. Jděte ven obohatit svůj život, a to s jediným cílem je nalezení partnera. Je-li jediný důvod, proč jít ven, je najít někoho, stane se odradit a frustrovaní, protože se může setkat se s někým nedojde hned. Mohlo by to vůbec nemělo docházet. Ale jestli budete chodit rozšířit své obzory a užijte si nové zkušenosti, jen dostat ven, je velký úspěch.

6. Si to v zařízení. Setkání s novými lidmi a najít si partnera v této fázi našeho života vyžaduje energii a za společné úsilí. Je to jako hledání zaměstnání v současné ekonomice. Chcete-li tak učinit, je obtížné. Lidé, kteří jsou úspěšní práci nejtěžší na vytváření sítí a dostanou se tam. Totéž platí pro jednání partnera. Celý proces stejně důležité, jako byste pokud jste hledali práci.

7. Get asertivní. Všimněte si, že Neříkám, že agresivní, ale asertivní. Tam je velký rozdíl. Zahájení konverzace s neznámými lidmi - v letadle, stojící v linii na poště nebo v bance, čeká na vaše auto, které mají být vymyty, ve frontě u Starbucks - nikde tam jsou lidi, kteří čekají, a čeká na čas. Vidíte-li někoho, kdo vypadá druhu, teplé a přátelské, neváhejte udělat jednoduchou komentář, nebo něco zeptat - jak se mu líbí, že je čtení knihy nebo jak se to auto líbí na řízení.

8. Získají pružnost. Open your mind na nové možnosti, nové kultury a nového myšlení.

9. Gain účinnosti. Neztrácejte čas hraním her. Buď lidí se zajímá o vztah nebo nejsou. Pokud si myslíte, že někoho může být potenciálním partnerem a výmluv začít tekoucí nebo hry začíná, dál.

10. Gain sebe-úctu. Zlepšit svůj vzhled, přidat výkon, aby se váš denní režim. Obrazovce, co jíte. Dávej na sebe pozor. Budete mít více pozitivní energie, která z vás udělá více žádoucí osoby. Pamatujte si předložit pozitivní přístup. Úsměv je lístek k tomu, aby sami přístupný a sympatický, obojí je nezbytné, pokud hledáte nového partnera.

11. Truchlit první. Pokud jste nedávno ztratil manžel nebo partner, truchlí a léčit, než hledání nového partnera. Ale to neznamená, že nemusíte chodit do obohatit váš život a být zapojeny s novými lidmi.

12. Získat znalosti a porozumění prostřednictvím učení a radost z nových zážitků. Vraťte se do školy. Take herectví. Cestovat. Místní skupina-travel webu Doporučuji je www.margestours.com.

13. Šedivět. Uvědomte si, že je jeden později v životě není tak špatné, ve skutečnosti je to docela zatraceně dobrý. To vám dává svobodu dělat a sledovat, co chcete.

14. Dejte si úvěr a poplácání po zádech čas od času. Po tom všem, že jste se tak daleko v životě. A je tu spousta života před sebou.