středa 3. března 2010

Zdravotní přínosy To Get Married


Mladí muži myslí o usadit se, vdát a mít děti, může být překvapen, učit se, že je zdravotní péče na tom. Nedávná studie publikovaná v JAMA, Journal of the American Medical Association, ukazuje, že vzdělaný, ženatých mužů zdá se, žijí déle než jejich svobodné a méně vzdělaní kolegové.

JAMA věnuje své poslední otázka na zkoumání stále důležitější oblasti "zdraví mužů."

V jednom z největších, nejdelší a nejkomplexnější Follow-up studie stále vedena na stárnutí u mužů, Honolulu Heart Program / obor Honolulu Asie Aging 5820 mužů následovalo japonské předky žijící na Havaji za 40 let. Při zkoumání rizikových faktorů pro zdravé přežití, zjistili, že nejsilnějším faktorem byla sociálně-ekonomické vzdělání. Studie také zjistila, že muži, kteří měli manželského partnera během středního věku tendenci žít déle, i když tito muži se nezdála být zdravější ve velmi vysokého věku.

Studie také upozorňuje, některé faktory životního stylu, které přispívají k delšímu životu.

Nadměrné kouření a alkoholu, byli dva nejvýznamnější faktory životního stylu, který snížil dlouho-míra dlouhodobé přežití u mužů. Zatímco studie o mužské zdraví je obvykle zaměřena na onemocnění reprodukčních orgánů, podmínky, jako jsou kardiovaskulární choroby, nebo kratší průměrná délka života u mužů ve srovnání s ženami, poznamenává deník jinde v problému, který se soustředí především na tyto obavy mohou způsobit významnou aspekt života mnoha lidí, který má být přehlížena: otcovství.

Z 108 milionů lidí ve Spojených státech, 66,3 milionů ar otců, ale JAMA konstatuje, že tělesné a duševní zdraví vliv otcovské jsou "understudied a do značné míry neznámý," a že otcovství vliv na zdraví lidí, je oblast, která si zaslouží další zkoumání.

Dva američtí zvolení představitelé při studiu zdraví pro muže velmi vážně.

Senátor Mike Crapo, R-Idaho a Rep. Vito Fossella, RN.Y. zavedly účty zřídit Úřad pro ochranu zdraví mužů na americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb, a vytvořili úřadu zdravotnické zdroje Pánské Center podporovat jejich úsilí.

Navrhovaný úřad Zdraví mužů ve DHHS by "koordinovat zdravotní roztříštěné muži povědomí, prevence a výzkumu v současné době provádí federální a státní vlády," říká do centra.

Komentář v JAMA vydání uvádí, že kritici tohoto návrhu zákona se obávají, že Úřad pro ochranu zdraví mužů, v současném pojetí, se zaměří především na otázky, jako jsou prostaty a testikulární rakoviny a nižší pánské celkové střední délky života ve srovnání s ženami, a bude z velké části ignorují společenské faktory, jako je otcovství.

Buď jak buď, pánské zdravotních potřeb větší pozornost. Muži umírají o šest let dříve než ženy v průměru, a trpí vyšší úmrtnost než ženy pro deset nejlepších příčiny smrti.

Dr. Manny Alvarez je šéfredaktorem zpravodajství na zdraví Foxnews.com, a je pravidelným přispěvatelem na lékařské FOX News Channel. Je předsedou oddělení porodnictví a gynekologie a reprodukčním věd na Hackensack University Medical Center v New Jersey. Kromě toho, Alvarez je mimořádným profesorem porodnictví a gynekologie na New York University School of Medicine v New York City.

Obětovat Ted Kaczynski

Porre le domande giuste First