pondělí 4. června 2012

V moderní Valentine Quest, Seznamka je digitální


Love práce není ztraceno - alespoň ne on-line.

Seznamka pro většinu lidí je nyní oficiálně digitální snaha, podle studie ven právě včas na Valentýna. Z pověření Asociace pro Psychological Science (APS), 64-stránková zpráva analyzovala 400 psychologie studie a průzkumy veřejného zájmu, a dospěl k závěru, že většina romantických připojení dnes jsou on-line, na druhém místě se na setkání s pomocí přátel.

To nemusí být tak překvapivé, vzhledem k Potíže se snaží setkat se s lidmi oběšením v místní kávy chatě se svým notebookem, vyzdobil ve vašem oblíbeném bederní oblečení. A pracovní místo není místem k vyhledání datum protože to s sebou nese potenciální politické a etické zachycuje v dnešní době: Musím pracovat pro ni? Ona pro mě pracovat? Ach, zapomeň na to.

Mnohými účty - včetně osobního průzkumu přátel - online datování scéna je energický sociální prostředí, které již nese stigma kdysi. Již v 90. má mnoho přátel by se peskovat: "Co se děje? Nelze potkáte někoho v baru? "To je, když méně než 1 procento lidí, kteří se setkal partnery prostřednictvím on-line nebo offline OSOBNÍ.

Do roku 2005 asi 37 procent Američanů jednotlivých připravil data online. Dnes, asi 40 milionů Američanů navštívit on-line datování lokalit každý měsíc, zhruba jeden ze tří vztahů začít on-line, a přes 120.000 manželství bylo rok plodil na webu (v závislosti na on-line magazínu Seznamka).

Opravdu, několik přátel přiznal se mi, že se setkali se svými (aktuální) manželky online, fakt jsem nevěděl, dokud jsem začal zkoumat pro tento sloupec. Takže možná je tu ještě něco jako stigma spojené s on-line příloh.

Zatímco lidé mohou být hákování častěji on-line, to není kvůli žádné vědecké nebo kouzlo algoritmů. Studie ASP odmítá všechny tyto pohledávky datování lokalit s tím, že neexistuje žádný objektivní důkaz, že mohou dělat lepší práci, najít shodu s použitím speciální software. Jeden přítel to potvrdil s tím, že našel velké lokalit, jako je Match.com "jako jít do obchoďáku." Možná, že najdete toho správného člověka v davu, ale je více než mine hitů.

A když jsem potkal lidi, kteří se zdají být spokojeni s eHarmony, jiní, kteří si vyzkoušeli, že zjistil, že je "fuj". Mnoho lidí doporučujeme najít menší stránky, které je šité na míru vašich konkrétních zájmů, jako jsou Nerve.com, nebo jeden na základě místní komunity skupiny.

Digitální datování může přinést úspěšné dlouhodobé romantické vztahy, podle studie, protože weby nabízejí přístup a komunikaci. Existuje několik dalších důvodů pro rostoucí úroveň pohodlí s těchto míst, pokud vím. První je, že odmítnutí se koná v předstihu a anonymně. Nemusíte vědět, kolik lidí tě zkontrolovat, a pak odmítl vás (hodně lepší než trvalých urážky na baru).

Druhým lákadlem digitální datování je, že je flexibilní. Busy tento týden? Obraťte se na něj příští týden. Není příjemné mít tisíc mužů pórů na vašem profilu? Přejít na HerWay.com, kde jsou skryty všechny ženské profily. Tyto ženy procházejí profilů pánských a pak se rozhodnout, na koho se obrátit. Vyhýbá se problém některé ženy zažily, že je "bombardován koberec" od kontaktů z mužů. HerWay.com tvrdí, že je nejméně pětkrát vyšší pravděpodobnost, že online daters se úspěšně připojit, když žena iniciuje kontakt. Bez legrace.

Třetí důvod tato scéna funguje tak, že je to práce. Vyplnění všechny tyto osobní údaje, oblíbené písně, tři slavné lidi z dějin byste pozvat na večeři, atd., vyžaduje čas a úsilí. Takže je to self-výběr, cíl-orientovaná skupina. Samozřejmě, že rozdíly mezi muži a ženami nejsou vymazány online.

Podle zprávy o roční politické strategii, studium 6,485 uživatelů velké seznamka zjistili, že muži pohledu třikrát více profilů než ženy dělal. Tento fakt jen podtrhuje jeden potenciál Úskalí online dating: To se může změnit v on-line nakupování. Vědci varují, že to může lidi příliš "kritický" a vybíravý. (A co když se jí líbí, Adele, jít s ním.) Také upozorňují, že příliš mnoho digitálních dialog může zabít hlášky, že bude vytvářet nerealistická očekávání, než se setkáte: "Byl tak pozorný on-line, ale teď sotva volá."

Samozřejmě, že pokud nejste hledá vážný vztah a chce najít někoho, kdo právo tuto chvíli, je tu app za to. Nejméně dvě Zdá se, že zvedne, ehm, pára. Skout má 7 milionů členů a pracuje tím, že zavádí "jako" zlobil se singly k sobě na základě blízkosti. K dispozici je také SinglesAroundMe, podobná mezinárodní místo pro mobilní aplikace. Jiní jsou Blendr a Grindr.

Pokud jde o datování lokalit, bez ohledu na to, co děláte, "Musíte být upřímný," radí jedna žena, která našla přítele dva roky on-line. "Musíte vědět, co chcete. A vy musíte vědět, co si dám až si to, "řekla mi. Ona a jiní také poznamenal, že můžete položit několik nepříjemných otázek vpravo vpředu, něco, co by bylo pravděpodobné, že by to tváří v tvář.

Takže teď, že on-line datování se stala hlavním proudem, není žádná omluva, aby se nedostala ven.