středa 14. listopadu 2012

5 chyb Ženy dělají, když Seznamka po rozvodu


Terri Sloane

Stačí okusovala přes celý bar hořké čokolády. Vaše rozvodové papíry jsou konečně podepsána. Jste 55, jedno a myšlení o datování. V poslední době jste měli první rande, jste nosila bundy s vycpávek a naondulovaný vaše vlasy. Jste "tam venku" znovu, a svět datování se změnilo hodně od osmdesátých let.

Jsem rozvedená a taky může vcítit. Položte čokoládu, to opravdu není tak špatné tam. Podle nedávného článku na Match.com, jednotlivých ročníků více než padesát let se těší z výhod svého nového postavení. Sedmdesát pět procent žen a 81 procent mužů tvrdí, že dochází k datování úspěch. Moje rada je dostat se tam, ale vyhnout se tyto společné chyby vidím ženy, aby po rozvodu.

Kořeny příliš brzy po rozvodu: Naučil jsem se tuto lekci brzy. Já jen ze dne, protože můj ex měl přítelkyni, a to byl můj způsob, jak se osobně mstít. Kdo to bolelo? Me! Byl jsem chodit katastrofa, protože jsem nebyl skutečně připraveni. Začátek dnešního dne opět může být ohromující zážitek. Moje sebeúcta byla poškozena a cítil jsem uvízl. Potřeboval jsem do práce přes mé osobní problémy, než jsem mohl být úspěšný v datování. Naštěstí jsem měl nápovědu nádherným profesionálního poradce, který mi pomohl pohnout kupředu. Mnoho žen jít rovnou na svými přítelkyněmi o radu na datování a vztahy, kdy je potřeba profesionální zdroj. Nestranný profesionální - někdo, kdo vidí problémy objektivně - je lepší volbou. Trenér vám řekne pravdu o vašem připravenost k dnešnímu dni. Dobře míněný přítel nemusí být tak upřímná. Moje rada je, než se připojit k datování boomers, vyhledejte odbornou pomoc od vyškoleného poradce nebo trenér, jako jsem já. V tomto případě budete potřebovat trenéra víc, než musíte jíst další čokoládovou tyčinku s přítelkyní!

Nebát se jít sólo: Solo je způsob, jak jít, pokud hledáte někoho k dnešnímu dni. I když jsme rádi že s našimi přítelkyněmi, neustále cestuje se skupinou gal kamarády je receptem na katastrofu. Já vím, že to vyžaduje určitý čas, aby se cítili cestujete sami, takže budete muset cvičit. Navrhuji brát třídu, jít na výstavu, koncert, film nebo opera sama. Vezměte si na večeři a posezení u baru. Pokud máte pocit, věří, povečeřet v baru. Všimnete-li si někdo zájem, zachytit jeho pohled na několik sekund a úsměv. Možná, že přijde znovu a představil se. Pokud tak neučiní, počítat jako praxe. Žena sama je pracovitý, sebejistý a tajemný. Čím více budete procvičovat jít ven sama, tím snazší je. Říkám klientům, pokud se chcete setkat zajímavý člověk, je zajímavá žena. Pamatujte si, že jsou muži přitahováni k ženám, které jsou nezávislé a zábavné - ženy, které mají zajímavé svým vlastním životem.

Být někdo jiný než vaše "skutečné já" na prvním rande: Když už mluvíme o práci, může se cítit v bezpečí, ale není to dobrý první den konverzace. Pokud jste měli špatný den, zůstat doma, pokud může přinést pozitivní, dostupné postoj podél. Před odchodem ven, dal jsem na nějakém pozitivním či romantickou hudbu, tanec sám v mém domě a že šťastné myšlenky. Já nechám minulost v minulosti. Pokud nemáte čas jít domů před, šaty pro práci na něčem "dateable" jako zavinovací šaty, tužkou sukně, nebo pohádkové svetr nebo saténovou halenku, že cítíte docela. Zaměřte se na pozitivní náladu, být si vědom své držení těla a stojí vysoký. Přidejte svůj oblíbený parfém, osvěžit si make-up a vlasy a úsměv. Tvůj úsměv je vždy vaše nejdůležitější krása příslušenství a příjemné vzhled enhancer.

Breaking plány k dnešnímu dni: Je chybou rozbít plány s kamarádkami nebo změnit svůj plán, pokud datování dojít ke konfliktu. Muži nemění své plány a vy byste měli taky ne. Líbí se udržet to, co vás baví a začlenit nové zkušenosti do rozšiřující se společenské scény. Chodím film tříd samostatně a přidat nové třídy každý rok k mému plánu, bez ohledu na to, co se děje v mém životě. Muži jsou přitahováni k ženám, které mají pulzující život a kteří se starají o sebe vně i uvnitř. Oni budou jen rádi víc. Vždy vychovávat své ducha a dělat věci, které dávají si potěšení.

Hořící mosty, pokud nemáte pocit, "jiskry":.. Chemie je prchavá, jak si dosud Buďte trpěliví Nedávno jsem šel na rande a měla velký večer, ale tam byly žádné jiskry Takže to, co jsem se rozhodl přijmout druhé datum.? protože jsme měli bavit se společně. současnosti, stále není chemie. Moje rada k mému "já" z roku bylo, aby se moje data do svého přítele. návrh může urazit některé lidi, ale mít možnost být dobrá společnost. vím od zkušenost, že někteří muži jsou spokojeni s tímto nápadem Muži nyní kamarádství se ženou Neexistuje žádný tlak,... jen přátelství Zkuste to můžete být překvapeni, s výsledky Co může začít jako přátelství mohou dokonce proměnit v lásku... Jiskry mohou zmizet, ale přátelství je navždy.

Pamatujte, že toto je váš čas. Poučit se z chyb jiných jsou a pohybovat hladce, jak si začít chodit po rozvodu.

Averigüe quién estás saliendo con DateCheck