sobota 17. listopadu 2012

Jak přilákat ženy po rozvodu


Podle Kimberly Seltzer

Datovat se po rozvodu může zdát ohromující. To může být deset let nebo více, protože jste byli "tam venku", a můžete mít pocit, zmatený, nebo vyloženě ponětí o tom, jak se dostat svou hru zpátky přilákat nové ženy do svého světa. I když můžete mít pocit, nervózní na první, možná zjistíte, že to je ještě jednodušší než dříve, protože jste teď starší, moudřejší a blíže k poznání, co chcete. Potřebujete k tomu jen několik nástrojů použít k přilákání tuto dokonalou ženu.

Celkově tajemství přilákat někoho ve vašem životě se cítí dobře o sobě a projektování ven. Zde jsou uvedeny odpovědi na některé často kladené otázky datování:

Co bych měl nosit na rande?

Pokud muž má na sobě něco, co se cítí dobře v, že se chystá narazit jako sebevědomý, úspěšný alfa muže, který je co ženy rády. Noste oblečení, které jsou:

• Aktualizováno, stylové, pohodlné a že se vešly vaše tělo dobře

• Ti, kteří si přáli, abyste mohli nosit každý den

• Věk a příležitosti vhodné

• Opravdu vyjádřit svou osobnost

• Vyčistěte, dobře lisované a v dobrém stavu

• Barvy, které lichotí vaší pleti

• Leštěné, aktualizované boty

• Kvalitní látky, které nejsou lepit, zvrásnění nebo vytáhněte

Možná budete chtít najít stylistu nebo důvtipný kamarádku, aby vám pomáhá.

Co o hygienu?

Péče je nesmírně důležité, jak ženy opravdu věnovat pozornost. Vaše ex-manželka mohla odpustit si přes vzrostlé a nepoddajné vlasy, ale to není tak přitažlivé pro nové potenciální partnera. Ujistěte se, že vaše obličejové vlasy úhledně upravené, je stylizovaný vlasy, nehty jsou krátké a vaše pleť vypadá hezky. To pomůže, když voní taky. Nelijte láhev kolínské nebo budete udusit ji. Místo toho byste měli cítit svěží a čisté s možná trochou vkusným kolínskou. Ženy jako muži, kteří se starají o sebe.

Jak mám přistupovat ženy?

Většina mužů cítí nepříjemně, když poprvé se blíží atraktivní ženu. To obvykle pramení z bytí nervózní říká něco špatného a strach z odmítnutí. Vypadni z hlavy. Stačí být v okamžiku, kdy a promluvit s ní. Nepoužívejte jen mluvit o sobě. Ptejte se o její život. Jeden obyčejný omyl se snaží příliš tvrdý a je velmi vážný, když mluví s ženami. To může téměř cítit jako rozhovor s uloženými konzervovaných otázky spíše než jednoduché konverzace. Buďte hravější a smíchejte ji se trochu, aby si nové a vy uvidíte, jak snadné je vytvořit atrakci. Většina ženy milují, když jim dáte pozor, zejména pokud jste říkat věci v původním způsobem. Skutečností je, že váš "Seznamovací sval" je atrofie po nepoužíváte nějakou dobu, takže budete muset využít a dostat jej zpět v akci. Jeden způsob, jak to udělat, je dostat pohodlné blížící se všichni, když jste na cestách. Přístup nejméně tři lidi (muži i ženy) denně během vaší každodenní rutiny. Dejte úctu lidí potkáte. Ženy milují, když si všimnete, něco o nich. Poté, co několik přístupů denně, bude to dostat mnohem jednodušší a přirozenější.

Jak mohu vytvořit nový společenský okruh?

Je pravda, že jste udělali hodně "ženatých" činnosti s vaší ex-manželce jako pár. Často svým přátelům změnit, jak si krok do jediného světa. Nejen, že budete dělat věci sólo, ale různé činnosti by vás mohly zajímat teď. Nejdůležitější je najít jiné samostatné přátele můžete dělat věci s. To otevře svůj svět a vytvořit nové možnosti pro splnění ženy. Prozkoumejte několik cest tím, že se podílí na vytváření sítí skupin, jednotlivé akce, outdoorové skupinové setkání, pravidelné výlety do posilovny a další. Pokud máte těžký čas vědět, co se zapojili do, myslím, že asi tři dovednosti nebo koníčky máte, nebo chcete dozvědět více o a výzkumné skupiny, které se jich týkají. Zjistěte, co vás v životě pohání a budete budovat svůj společenský okruh s dalšími podobně smýšlejícími dvouhry.

Jak mohu překonat rozvod stigma?

Muži si často myslí, že jsou natřeny šarlatové písmeno, jakmile jsou rozvedeni. Vlastně, mnoho žen tvrdí, že dávají přednost rozvedený manžel, protože se jim líbí, že on byl v dlouhodobém vztahu před a ví, jak se podělit s partnerem. Manželství vás naučí, jak dělat kompromisy, jak být více dávat a jak porozumět potřebám žen. Jen proto, že jsou rozvedeni si nemusí znamenat, že máte nějaký nemoci. Nezapomeňte, více než 50 procent populace je na stejné lodi, takže nejste sami. Místo toho, vlastnit, kdo jste, a vychutnat si nově nabyté svobody. To je tvůj čas začít znovu, pobavit a bavit se.

Přestože začít znovu může být zastrašující a trochu děsivé, může to být skutečně uvolnění a vzrušující, jak si pustit na nové dobrodružství. Toto je vaše šance prozkoumat svět a uspokojit různé ženy. Tím, zjistíte, kdo jste oddělené od ženy, kterou byli s po mnoho let, a zjistit, co byste chtěli, a potřebujete v budoucím vztahu. Pamatujte si, že cesta datování není slepá ulička, je to cestou, vzrušující nové cesty.