neděle 22. dubna 2012

Seznamka pro profesionály LinkedIn


Poté, co pozoruji, jak nebezpečné některé online datování lokalit jsou a kolik jsou plné podvodníky a pachatelů sexuálních trestných činů, Naveed Nadir chtěla zaplnit mezeru v online světě datování. Rozhodl se vzít si datování svět a svět tím, že vytvoří odbornou Hitch.me, první a jediný roku platformu pro profesionály LinkedIn.

"Existuje mnoho internetových stránek datování venku, ale většina lidí na těchto stránkách ležet a mají falešné profily," Naveed Nadir, zakladatel Hitch.me řekl Mashable. "Díky LinkedIn lidé získat pocit jistoty a cítí pohodlněji se sítí."

Online seznamka umožňuje uživatelům procházet profily stovek profesionálů LinkedIn po celém světě, poslat soukromé úsměvů (beze slov), parcelách (250 znaků) a dokonce i prezentace v soukromé fotky a videa).

Jakmile se zaregistrujete do Hitch.me pomocí svého LinkedIn účet, je vaše odborné informace, včetně vašeho LinkedIn fotografii automaticky přidá do svého profilu. Chcete-li zachovat profesionální stránky, uživatelé nemohou změnit nebo upravit jejich profilu fotografii.

Uživatelé pak mohou vyplnit svůj osobní profil, který obsahuje informace, jako je věk, datum narození, zájmy, fotografie, atd. Hitch.me je možnost soukromého nastavení umožňuje uživatelům omezit viditelnost jejich osobních profilů jen vybraným jedincům.

Chcete-li ušetřit potíží při hledání kompatibilních uživatele, Hitch.me vám ukáže všechny své zápasy s jejich profesní a osobní profily na vlastní desce.

Ačkoli Hitch.me neúčtuje měsíční poplatek, jsou kreditů nutný pro zobrazení osobní profily a posílat zprávy. Uživatelé obdrží 200 kreditů zdarma při podpisu a 100 kreditů za každou osobu, která podepsala až po kliknutí na společném odkaz, který uživatelé mohou do svých sociálních sítí.

Poté, úvěry stojí $ 10 za 300, $ 25 pro 1000 a $ 50 pro 2500. Jakmile budete platit kreditní kartou, je potvrzení zasláno na Váš e-mail a získáte plný přístup k prohlížení profesionální a osobní profily a posílat zprávy.

Dvacet kredity jsou nutné odemknout profilu nebo poslat úsměv, 50 poslat hřiště a 100 pro odeslání prezentace.

"Záměrem je, aby Hitch.me profesionální a dělat to jako soukromé a bezpečné, jak je to možné," říká Nadir.

Incontrarlo nel bar preferito, non fare Flash The Flesh ... E Mai Nick sue fiches