neděle 20. června 2010

Jak se Sensation Mezi ženami


Není to vždy o tom jak se ten chlap ženy touha spíše za něco, co vám vyhovuje. Staré konvenční datování tipy a triky jsou dnes už zastaralou technologií a více inovativní a kreativní způsoby, jak je třeba rozvíjet. Přečtěte si některé z nových krok za krokem inovativní a kreativní techniky k absolutní senzací mezi ženami.

Přístup k zapůsobit - První dojmy jsou poslední dojmy jako obvykle a špatný přístup může mozků své sny, jak se data ještě předtím, než ji znáte. Proto je váš přístup musí být něco neobvyklého a odlišné od ostatních. Nepřibližovat se ženy s běžnými vyzvednout řádky raději udělat dlouhodobý dojem tím, že je kreativní.

Konverzace předkrmy-Po blížící se nechcete spadnout do nudné tichý režim, který se stane pro mnoho lidí, kteří jdou prázdné, když přemýšlel o tom, co tématech mluvit. Nejlepší navázat hovor je dostat se do studené argument s ní nechová příliš vážné. Musíte být opatrní a neudělat to příliš závažné, spíše chladné a legrační, ale netlačí příliš. Můžete jednoduše začít argument tím, že žádá ji, jaký druh lidí dává přednost a proč tak.

Take olovo - Nepoužívejte jen dostat se rozpínají do situace, spíše naučit přijímat vedení. Nikdy nenechávejte žena vládnout vás na první pohled. Nikdy jí dojem, že můžete být řízeno spíš chlubit vaší dominance a ukázal skutečný lev instinkty uvnitř vás. Buďte první, zahájit nebo přijmout jakoukoli iniciativu, když kolem ní.

Ovládat své emoce - někteří lidé prostě nemohou ovládat své emoce a když vidí ženu, které spadají do jejich pasti mají tendenci se dostat nadšeni a velmi emocionální, který ukazuje na jejich řeč těla a nakonec dostat zamítnuty. Poté, co jste si vzali vedení Dalším důležitým krokem je udržet, které vedou, a ne se dostat nasáván do situace. Většina mužů těsně nad poklonu ženě, které jsou s a mají tendenci se jako každá malá věc o ní. Je to trochu lepší, kompliment jí příliš mnoho, ale střídmě.

Odejít jako hrdina - Největší tajemství, že jsou úspěšné a senzací mezi ženu, je dostat ji mluvit a přemýšlet víc o vás, které lze provést pouze když uděláte včas výstupu. Vy prostě nechcete, aby se nad zůstal. Ženy jsou více lákat na muže, kteří se není snadné se dostat, než ten, kteří jen držet kolem jako zápach.

podle Pushpa Pal Singh

??? ?? ?? ?? ??? ???