sobota 10. dubna 2010

Daters bez hranic


Existuje více než 8 milionů lidí ve městě New York. Většina z nich jsou buď příliš mladý, příliš starý, příliš ženatý nebo příliš vězněn k dnešnímu dni. Zbývajících 17 mají divné koníčky, creepy hygieny a špatné chování.

Plus už jste spala s nimi.

Čas podívat se za hranice čtvrti. A ne, my nemluvíme New Jersey. Více a více Newyorčanů hledají lásku na evropské datování lokalit, žijící mimo pohádkový příběh-fantazie mezinárodní romance.

"Francouzská muži opravdu s tebou zacházet jako dáma," říká Lillian, 42-rok-starý Manhattan redaktor, kteří zaregistrovali Meetic.com, největší evropské seznamka. "Oni si víno, ale jíst vás, že se budete cítit, jako že jste jediný na planetě."

Lillian popisuje muži se setkali na americko-založené datování lokalit jako "povrchní" a real-život datování scény v New Yorku jako "neexistující".

"Chodím tady - a nic '," říká.

Ale na Meetic, ona Skypes s pařížským muž z místa za hodinu každý den. Tento měsíc se zmeškané spoje - odletěla do Francie na dovolenou ve stejný den letěl do New Yorku pro podnikání - ještě Lillian podařilo line up dvě data s jiným členským Francouz Meetic, zatímco v Paříži.

"Mluvil jsem s kluky v Itálii, Francii a Švédsku najednou," řekla chlubí.

Susan, 22-rok-starý grad student, také bojoval s datování místě, tak ona vykulila eHarmony parametrů.

"Jaké jsou šance, že dokonalý člověk je do 25-mil poloměr vašeho domova?" Ptá se.

Ukázalo se, že její budoucí manžel byl obývací 3.400 míle daleko v malé vesničce s obyvateli 60. eHarmony uzavřeno ji Peter, 30-rok-starý slovenském žijící v Anglii. Po měsících chaty Webcam, Susan skočil rybník na obličej-to-face.

"Byl jsem opravdu nervózní na rovině," vzpomíná. "Nedělám to něco podobného! Ale bylo to zvláštní. "

Peter navrhla několik měsíců později v romantické anglické zahrady. Oni se vzali loni v červnu v blízkosti jezera v Aurora, NY, a on je od roku přestěhoval sem.

Dokonce i "Real manželky v New York City" reality hvězda Alex McCord a Simon van Kempen splnit prostřednictvím Matchmaker.com když žijí na různých kontinentech.

"Už jsem se ze většinu chlapů jsem věděl a chtěl, aby datum v New Yorku," říká Alex.

Simon, mezitím byla založena v Sydney a posta profil na australské sekce. Na legrace, on změnil jeho umístění na New York v průběhu pracovní cesty do města.

"Já se nedíval najít New York žena a přesunout sem," tvrdí.

Přesto, mezinárodní láska zvítězila a vázaný uzel v roce 2000.

"Očekávat, že když to nejmíň čekáte," říkají. V souzvuku.

Označit Brooks, redaktor OnlinePersonalsWatch.com, říká mezinárodní romance je rostoucí trend, v důsledku zvyšující se singly 'pickiness o možných životě partnerů.

"Čím déle nákupní seznam, dále do ciziny, měli byste cast vaše síť," řekl radí.

Jediný New Yorker před čtyřmi lety, když letěl do Prahy na evropské online dating konference, kde se setkal - a spadl na - česká žena. Oni se vzali loni v dubnu a nyní žije na Maltě se dvěma dcerami.

Není to jen Newyorčanů, kteří hledají v zahraničí pro lásku. Sarah Shaw, 45, popisuje datování scénu v LA jako "noční můru", takže francouzský přítel ji zaregistrovat Meetic, kde narazil na Pierre Dubois, krásný francouzský malíř. Se dostali do víru "fantasy", romantiku a byli oddáni brzy po. Pierre se přestěhoval do Kalifornie, a oni teď mají identické dvojče dívky.

Sarah úvěry mužů v Evropě s tím, že více otevřený a méně ohroženy žen úspěch než američtí muži. Plus je, že cizí přízvuk.

"Musíte být ochotni se podívat pod každý kámen," říká. "V každé zemi."

Beber e Namoro