úterý 30. srpna 2011

Jak udělat skvělý první dojem


Jsem si uvědomil, že vedle mají pevné základy důvěry, a šarm, člověk musí dělat velmi jistý, aby se vynikající první dojem. První dojem uděláte na dívku může mít zásadní vliv na způsob, jakým se uvidí od této chvíle.

Zdá se, že první dojem je jako "vzorek" toho, kdo jste. Pokud je váš první dojem (přístup) je nudné, předvídatelné a nudné. Bude zobrazení jako takové. Pokud je váš přístup je obyčejný, ona bude vidět jen jako další kluk, kteří chtějí uspět. Pokud je váš přístup je veselý, sebevědomý a zábavný, bude se vidět, že tak jako tak.

Vím, že mí přátelé, kteří jsou velmi dobře vypadající kluci a jsou vlastně docela sebevědomí a legrace na všechny kolem. Ale když se přístup dívek a prokázat, že první dojem, ale často setkáváme jak být nervózní a předvídatelný. Něco jako:

"Oh, ahoj. Umm. Nemohl jsem si pomoct, ale všimnete, že z celé místnosti. Myslíte, že bych mohl jste číslo?"

Zřejmě se domnívají, že jakmile se dívka dozví je, a jakmile se mohou dostat dívku na rande, že se může ukázat, jak se ty holky sebevědomá a zábavná-milující jsou. Smutné na tom je, že nikdy se na první schůzce. Od první dívčí dojem z nich byl "nudný, nervózní, nudné a předvídatelné."

Je zřejmé, že všichni víme, že první dojmy jsou ty trvalé, a jsou velmi, velmi důležitý v datování hry. Tak to by dávalo smysl, aby skutečně zkoušet a praxi, a vyrobit velký, ne aby to pancéřový přístup.

Říká se, že v podnikání, což usmrcování nebudou mít co do činění s produktem, který prodáváte, ale jak dobře se prezentujete (inzerovat) produkt. Můžete mít skvělý produkt (osobnost, body, atd.), ale pokud nemůžete inzerovat správně, že jste mrtvý, ať jste kdekoli.

Po první dojem byl učiněn, představivost okamžitě začne vymýšlet a stavět na tento první dojem. Pokud je to dobrý první dojem, dobrý obraz o vás vytvořili ve své mysli.

Nyní, na nejdůležitější část. Co představuje ideální přístup?

No, za prvé, chceme jasnou představu o jaký druh muže, chceme naše paní Dokonalé, že nás vidí, jak. V ideálním případě bychom chtěli, aby věděla, si můžeme být jisti, inteligentní, vtipná, a ambiciózní. Je to tak?

A my se nemůžeme spoléhat na prvním rande, aby jí ukázal, jak sebevědomí a zábavy jsme Nebudeme-li se, že první den. Proto jsme se vzít všechny ty skvělé vlastnosti a zabalit do úhledného "vzorek obalu," říká první dojem. Která začne řetězovou reakci velké myšlenky a pocity přitažlivosti k nám.

Jsem strávil značné množství času uvažoval tomto věc. Ptal jsem se sám sebe znovu a znovu, jak a jaký typ přístupu jsem se chystal udělat, když vidím, atraktivní dívka.

Zde je to, co jsem zatím:

Řekněme, že jsem v posilovně například. Když vidím dívku Mám zájem budu dělat následující:

První krok

I zajistí, že můj postoj je neporušená. Hlavu, ramena mírně dozadu a na správné zarovnání. Budu chodit s grácií a jistotou.

Je fakt, že existuje více než 750.000 neverbální znaky dáme off, které vypráví ostatním lidem o tom, kdo jsme! Proto se stává velmi, velmi důležité, že se vidí. Nepřehánějte to a chodit jako machoman nebo tak něco, ale ujistěte se, že vaše pohyby a gesta jsou velmi klidné, koordinované a zvuk.

Druhý krok

Mírné očí. Budu dělat nějakou oční kontakt s "uvolněné" oči, není nervózní, ale klid, volný čas, krátký oční kontakt (když jdu směrem k ní).

Krok třetí

V klidném a veselý hlas, řeknu následující: "Ahoj, já jsem James Neviděla jsem vás tady před vámi musí být nové, aby toto centrum (škola, obchod, cokoliv)..." Až budete hotovi, v klidu a neformální způsob, ukazuje důvěru.

Nechte ji odpověď.

"Myslím, že to znamená, budu muset pozvat na kávu. A pokud nechcete pít kávu, tak zlé. Můžete sledovat mě pít kafe, když jsem tě poznat lépe. Úděl?" To by ukázalo ještě větší důvěru a smysl pro humor.

Zatím Až do tohoto bodu, teď tě vidí jako legrační, veselé, non-zoufalé a sebevědomý kluk. Podívejme se, co jiného by k tomu přidáme.

Poté, co se říká: "Jistě, proč ne," (což je velmi pravděpodobné, protože jsme se přijít na příliš silné a máme vykazoval velmi atraktivní vlastnosti), pak bychom mohli přistoupit k požádat o její telefonní číslo.

"Cool, co jste číslo? Musím běžet, ale budu si kapku čáru, když mám nějaký volný čas. Jo?"

To je velmi účinná, protože nejste říká: "Zajímalo by mě, jestli bych mohl mít své číslo", která se zdá být nejistá a zoufalá. Jste dávat ji do pozice, kdy ona by se jen těžko říkám ne.

To také dělá vzhled "práce a ne-tak-k dispozici." Ukazuje se jí, že máte život, a že není na prvním místě. Ona bude muset pracovat ní $ off za to! Kromě toho, že jste končit convo, který ukazuje jí, kdo je pod kontrolou.

Navíc je tu další skrytý klenot, vy jste také, že nepředvídatelný a tajemný, protože jste ještě jí dal čas, kdy budete volat, nebo když budete volat. To je na ní divu, že o vás a vaše míra zájmu o ni.

Tak jaký je celkový součet tohoto krátkého dialogu. Stručně řečeno, je zobrazen jako vy:

* Tajemné
* Zábava a vystupování
* Nepředvídatelné
* V ovládání
* Věří
* Okouzlující
* Bezstarostný
* Klidný a získané
* Asertivní, iniciativy a poptávky

Budu vyložit přístup opět pro snadné čtení. V podstatě cílem je přijít s perfektním přístupem a udělat skvělý první dojem. A k tomu řekl, co možná nejméně, ale dělat to, co říkáte COUNT.

"Ahoj, já jsem James. Neviděla jsem vás tady před. Musíte být nová této tělocvičny (škola, obchod, cokoliv)."

Nechte ji odpověď.

"Myslím, že to znamená, budu muset pozvat na kávu. A pokud nechcete pít kávu, tak zlé. Můžete sledovat mě pít kafe, když jsem tě poznat lépe. Úděl?" Úsměv. To by ukázalo ještě větší důvěru a smysl pro humor.

Jí: "Jistě, proč ne."

Vy: "..? Cool, jaké je vaše číslo Musím běžet, ale já si kapku čáru, když mám trochu volného času K"

Pułapek w miejscu pracy Romance