neděle 5. prosince 2010

Seznamka Picky jedlík není snadné


Je to jen vaše první rande, ale když se stydlivě objednávky BLT, si myslíte, že by mohla být dívku svých snů.

Až uslyšíte její následná-up linku:

"Držte se slaninou a rajčaty. Oh, a já si devět-obilí chleba místo kynuté? Ne kůrky, prosím. "

Ouch. Je to jeden z těch lidí.

Vybíravej jedlíky.

Oni nevinně podívejte se do roku radar, orientaci na prvních pár rozhovorů tak snadno, že si nemůže pomoci, jestli vaše romantické spojení je příliš ideální, aby to byla pravda.

To je.

Realizace přijde nečekaně, třeba při intimní večeři gurmán.

Nic zabíjí náladu jako s veřejně popsat tortellini a prosciutto jídlo jako "stejně jako makarony se sýrem."

V žádném případě není vybíravý jíst zvyk zkáza vztah. Je to jen vtípek, který sotva soupeři sobectví či nevěry.

Přesto daters dost odvahy pokračovat v souvislosti s vybíravý jedlík si zaslouží uznání. Oni tolerovat těžkosti často přehlížen v typických vztahů.

Tyto oběti jsou patrné především v průběhu jídla-střed svátky jako Den díkůvzdání.

Většina párů mít možnost vychutnat krůtí marinované v exotické řadu koření, spárované s přílohami dominuje nevyslovitelné sýrů.

Mezitím, osamělý kuchař se snaží získat její náročné manžela, aby jedl dýňový koláč, slibný, "to je jen oranžové tvarohový koláč."

Pro zahájení - ti, kteří nikdy neměli tu čest povolání kapary "miniaturní okurky" - vybíravé jedlíky obecně spadají do jedné ze dvou kategorií.

Tam je zakřiknutá plemeno, ty, jehož extrémní jednoduchost kulinářské nikdy delší než dva-slabika vstupy. S jednou výjimkou: chili-sýr psů.

Pak je tu opačném konci spektra - datumovka, který je snad příliš odvážný pro své vlastní dobro.

Nevím, jestli jste datování této odrůdy? Vezměte si své přítelkyni, Buffalo Wings Divoké a uvidíme, jestli se ptá na restaurace ekologické výběry.

Pro všechny jeho potřebné oběti, lze datovat vybíravý jedlík je charakter-stavba zkušenosti.

Budete rozvíjet užší vztahy s odborníky služeb.

Víte, druh vztahu, který pochází z vyjadřovat "Omlouvám se", aby se svého číšníka po tvůj přítel si stěžuje, pikantní omáčka na jeho steak je na hony od ranče oblékání.

Ještě důležitější je, tolerovat něčí stravovací návyky, je znamením budete schopný si poradit s vážnější vztah rozdíly.

Takže prostě pokrčit rameny, když vaše přítelkyně objednávky BLT sans slaninou a rajčat. Doufejme, že všechny vaše vztahy strachy se rozpustí nad dezert.

Za předpokladu, že najdete někde, že prodává dovezené čokolády s ekologickou ovocnou náplní.

9 Secret Signaler dit kropssprog Sender til m�nd


Průvodce Sexy Textové zprávy


Musím se přiznat, že nejsem žádný odborník na "Sexting" - to složité kombinace textových zpráv a cybersex. Nicméně, měl jsem nějaké zkušenosti s médiem, které se může pohybovat od koketní textů do grafického výměny na provokativní či nahé fotografie, které mají nepěkný způsob, jak dělat jejich cestu k internetu (ahoj, Vanessa Hudgens). Osobně považuji jakékoliv pokusy o sexy text výměnu trapné, a co je horší, tam je písemný záznam o extrémně trapné konverzace. Bez ohledu na to, jak sexy něco, co by mohlo být napoprvé, nic bych jen ochotně účastnit opilý není něco, co chci prožít další den.

Ale bez ohledu na to, co moje vlastní myšlenky na Sexting jsou, myslím, že bychom všichni mohli využít jako užitečný průvodce média. Po průzkumu někteří blízcí přátelé a zdroje, jsem se přijít s nějakým dělat a nedělat:

Nepokoušejte Sexting s někým, kdo si nevěří. A nikdy, nikdy posílat fotky, pokud jste opravdu, ale opravdu důvěřovat osobě. Dokonce i přítel může ukázat jeho mobilní telefon příteli, pošlete to na Facebook nebo blog, nebo dokonce uložit pro pozdější použití. A pokud jste někdy stal slavným, protože váš čas strávený na reality show, pak jste opravdu v průšvihu.

Pokud se rozhodnete poslat fotky, snažte za unikátní záběry, které nevykazují váš obličej nebo identifikační znaky. Udržovat kompletní deniability a zároveň získat tvůrčí současně.

Nenechte se koketní, ale ne příliš dopředu. Jak se skutečným životem interakce, je to zábava být pronásledovatel, ale můžete si být sledován čas od času také.

Do jít jen tak daleko, jak vám vyhovuje. Nedovolte, aby vás do diskuse chlap říká nebo dělá něco, co se vám nelíbí. A pamatujte, že tam bude záznam konverzace, když budete hotovi, že jste, nebo jej lze použít k jiným účelům poté.

Do ukončení hovoru, pokud máte pocit, fuj. Ale na druhou stranu, pokud jste baví, jít s ním.

Nepoužívejte je sdílet s přáteli. Hej, vy byste chtěla, aby to buď.

Nebo to všechno zapomenout a dělat, co mi jeden kamarád radil: "Jenom to nedělejte"