úterý 16. srpna 2011

Křesťané by jeden den nevěřící?


Jen proto, že někdo prohlásí, že jsou "křesťan", neznamená, že je zacházet s jinými lidmi o nic lépe než někdo, kdo není křesťan. Vážená paní, člověk nemusí věřit v Boha, že je opravdu dobrý, milující osoba, která zachází s ostatními s laskavostí, respekt, štědrost a lásku.

Musíme se také dívat na svět s nadhledem a všechny lidi v tom, že praxe jiná náboženství, jako buddhisté, židé a muslimové. Říkáte, že křesťanství je nadřazený a že křesťanský pohled tvůrce je lépe nějakým způsobem? To si nemyslím. Tento typ přístupu by demonstroval snobství a neúcta k kulturami ostatních lidí po celém světě. Nikdo náboženství nebo budova má patent na exkluzivní a přístup k Bohu.

Za druhé, jen proto, že někdo chodí do kostela neznamená, že on nebo ona je slušný člověk.

Osobně znám více než tucet lidí, kteří byli sexuálně obtěžoval děti, jak přímo v kostele. Cizoložství se odehrává mezi členy, ale i krádeže, podvody, lži a smilstvo. Kostely obsahují narkomanů, bývalý trestanci, zneužívají, upovídaný říct, že lidi, žárlivý nenávidí, chamtivé moci mongers, 12 steppery na pomoc, a každý typ člověka, který najdete chůze nahoru a dolů na ulici.

Církev je jen budovy, postavené člověkem. Moje osobní zkušenost je, že většina kostelů ve skutečnosti obsahují větší koncentraci těchto negativních typy lidí, než byste našli někde jinde jen proto, že přišli do kostela hledat spásu, uvolnění, odpuštění, a odpovědi na to, proč je připojená jejich život a jak ji opravit .

Lidé, kteří věří ve vyšší sílu a žít život milosti, a vysokou úroveň nemusí být "uloženy" od všeho, a nemají velkou motivaci do kostela hledá rozhřešení.

U 16 je vaše dcera skoro dospělý. Brzy bude odjíždí na vysokou školu a začít svůj život jako dospělý, relativně nezávisle na vlivu. Doufám, že na tomto místě, že má dobré znalosti o principech morálky a hodnot, které jste poskytli, a předváděla pro ni za posledních 16 let. Ona musí pochopit, že to, co ona s prvním přítelem, je pryč a nikdy nemohou dostat zpět, protože se mění a lidé nyní Zobrazit sebe a svět jinýma očima.

Má mladý muž, že váš syn si myslí, že dost, aby mu jeho přítel. Pokud jste učil svého syna dobře, měl by si být jistí, že je dobře odhadnout charakter. On by nepřinesl nějaký hlupák kolem jeho matka a sestra, víš? Mimochodem, nejsou zaměřeny křesťany učit ostatní a ukázat jim cestu k Bohu? S tímto mandátem na mysli, teď není čas, abyste zase do nosu na tohoto mladého muže, který nevěří - svou práci jako silný křesťanský a matka je vystavit toto dítě na krásu, sílu a slib Boha jak si věří. A to je to, co potřebujete sdělit svou dceru.

Jiný vztah je v minulosti, a to je místo, kde je třeba, aby zůstali. Chtěl experimentovat a zjistit, co ještě je tam venku, a tak se musí pokračovat vidění. Vaše dcera určitě mu odpustit, ale že by měla jít zpět. První láska je jen, že â € "první, neznamená to, že jediný, ani to neznamená besta € | Je to jen první.

V 17 to není opravdu nutné vázat se až na kohokoliv nebo pocit, že musí mít přítele tak jako tak. Tam je spousta času na všechno. Otevřete svou mysl a nechte nový chlapík šanci dokázat sobě, které jsem strach, jste v nebezpečí popření ho striktně na tom, zda chodí do kostela.

Prosím, učí své děti na slevu, ani nerespektovat víry a praxe druhých. Tam jsou lidé v San Francisku, že praxe celou řadu náboženství odrážející jejich kultury. Nikdo by neměl nikdy v blízkosti jejich mysl, aby život obohacující zkušenosti, které lze získat interakcí s lidmi jiných kultur a náboženských vyznání.

교전 규칙