neděle 2. ledna 2011

Pět Styly Flirtování zjištěná


Odborný asistent komunikačních studií na University of Kansas, Jeffrey Hall, určila pět styly flirtování.

Hall, který nedávno dokončil studia na styly flirtování mezi datování dospělé dotázaných více než 5.100 lidí, pokud jde o jejich způsob komunikace romantický zájem.

Pět styly identifikované flirtování jsou: fyzikální, tradiční, zdvořilý, upřímný a hravý.

Fyzická flirtování zahrnuje vyjádření sexuálního zájmu potenciálního partnera. Lidé, kteří skóroval vysoko v této podobě flirtování často rozvíjet vztahy se rychle, mají více sexuální chemii a mají větší emocionální spojení se svými partnery.

Tradiční flirtuje, že muži by měli udělat první krok a ženy by neměly vykonávat muži. Protože oni zaujmout pasivní roli v datování, ženy s tímto stylem je pravděpodobné, že zprávy potíže pozornost mužů a je méně pravděpodobné, flirt nebo být polichocen flirtování. Tradiční muži často vědět potenciálním partnerem pro delší dobu, než se přiblížíte k nim. Obou pohlaví mají tendenci být introvertní a dávají přednost intimnější datování scény.

Zdvořilý styl flirtování se zaměřuje na správné chování a nonsexual komunikace. Ačkoli oni jsou méně pravděpodobné, že přístup potenciálního partnera a ne najít flirtování lichotivé, oni přece inklinují mít smysluplné vztahy.

Upřímný flirtování je založena na vytváření emocionální spojení a komunikaci upřímný zájem. Přestože ženy mají tendenci skóre vyšší v tomto stylu, to je obhajován obou pohlaví. Vztahy zapojit silné citové spojení a sexuální chemii a jsou typicky smysluplné.

Lidé s hravou flirtování styly často flirtovat s malý zájem o dlouhodobý románek. Nicméně, najdou flirtování zábavu a zvýšení jejich vlastní-úcta. Jsou méně pravděpodobné, že důležité a smysluplné vztahy.

Hala řekl, že pro nejvíce se rozdělit, tam byl malý rozdíl mezi pohlavími v rámci jednotlivých flirtování styl.

Online Dating liefert