středa 30. května 2012

Jak ulovit muže na Wall Street


Zavřete oči a myslete na své vysněné partnera. Co je to on nebo ona je? Mají velký smysl pro humor? Jsou druh? Možná, že roztomilá tak, aby to trochu trapné a nonthreatening? Líbí se zdá, jako by by bylo dobrým rodičem? Haha, JK, kluci. Každý ví, že to, co každá žena chce, je Wall Street bankéř. Nezáleží na tom, jestli je to hrubý, hloupý nebo neatraktivní. Pokud jde o datování mužů v oblasti financí, vždy zavírání (pokud mluvíme o nohy, v tomto případě drží tyto štěňátka otevřené, protože co jiného bude ho chtít držet kolem). Naštěstí pro vás, profesionální dohazovač Samantha Daniels napsal nahoru užitečný průvodce Jak aktualizovat Wall Street Man.

Zde jsou některé z nejlepších kousků:

3. Zatímco Wall Street člověk má tendenci rád trochu výzvu, pokud jde o datování, stále rád, aby vše vypadalo pohodlné a snadné pro něj. Mnoho žen si myslí, že když hrají těžké se dostat, budou přistávat na Wall Street muže. Toto není ten případ. Ano, měli byste mít jistotu, a vyhnout se tak hračka, ale ve stejnou dobu, neměli byste být obtížné. Musíte být ochotný nebo jeho plán a časová omezení nebo on si frustrovaný a najít jinou ženu.

Ujistěte se, že bude k dispozici, když chce, abys byl. Nezáleží na tom, pokud máte plány s přáteli nebo jste měli dlouhý den v práci (LOL, ženy na pracovišti), a vše, co chcete udělat, je sledovat Breaking Bad v pyžamu. Škoda! Wall Street člověka čas jsou peníze a váš čas je vědecky bezcenné.

7. Nenechte se zlobit, když si Wall Street chlap není tak romantická, jak byste chtěli, aby byl. Muži jsou od přírody nikdy tak romantické, jak ženy chtějí, aby byly, ale na Wall Street, zejména muži jsou velmi obchodní rád a myslím, že prakticky není romanticky. Pokud chcete, aby byl více romantické, budete pravděpodobně muset ukazovat cestu, a naučit se ho, co chcete.

Budou také nikdy tě políbit na ústa. To je vyhrazeno pro "zvláštní lidi."

9. Pokud jde o získání vám dárek, hodně Wall Street muži jsou o marnivosti než ohleduplnosti. Pokud jste žena, dekadentní, bude to fungovat dobře pro vás, ale jste-li žena, která upřednostňuje muže být ohleduplný než výdaje bohatě na něco nemáte opravdu chcete, můžete být zklamáni. To však neznamená, že Wall Street člověk nemůže být ohleduplný, mnoho z nich. Nicméně, mnoho mužů na Wall Street jsou tak zaneprázdnění, dělat spoustu peněz, že když si myslí, že koupit něco, oni se nestarají o cenu tak dlouho, jak je snadné se dostat za vás.

To je vlastně skvělé, protože jsem nahradil svou kočičku s bankomatem slot lety. Je to super pohodlné.

Nejlepší část průvodce Daniel je, že se prokáže, že všichni muži v oblasti financí jsou naprosto stejné, žádný z nich osobnosti nebo touhy mimo jejich práce, což je to tak mnohem jednodušší pro nás vybrat, ale nenechte se příliš provedeno pryč. Ať už jste či nejste datum (a následně vzít, takže si můžete zdědit jeho cenné zlato) je v konečném důsledku až k němu. Pokud si myslíte, že dělat si vlastní peníze, je alternativou, jste nežádoucí uggo kdo zemře sám.

Jdi 'em, dámy!