čtvrtek 21. června 2012

Ženy se ujaly vedení v Dating


S měnící se časy jsou datovány pravidla rovněž re-psaný. V dnešní době, to není neobvyklé, že žena se zeptat chlapa ven. Zdá se také, že pokud jde o datování, ženy prostě miluju. Britská studie zjistila, ženy jdou v čele, pokud jde o hledání lásky, z nichž jedna čtvrtina z nich pochází tři nebo více mužů najednou.

Výzkum ukazuje, že průměrná jediná žena je pravidelně vidět nejméně dva potenciální partnery najednou, a oni se datují pět mužů za rok, Daily Express hlášeny. Také ženy jsou ochotni utrácet peníze na placení účtů taky.

Podle studie, kterou provedla sítě restaurací TGI Friday, je to pouze 18% žen, že si myslel, člověk by měl platit za data. Polovina z mužských respondentů souhlasila s tím, že žena by měla přispět buď nebo jít poloviny.

Téměř třetina žen říká, že tradiční datování pravidla platí sotva už, přičemž čtvrtina že požádal muže, spíše než čekat na toho chlapa na tahu.

Také by se jeden ze čtyř ve vztahu zvážit návrh, s devíti na 10 mužů, kteří chtějí svou přítelkyni, aby tak učinily, podle studie. "S rostoucím počtem ekonomicky nezávislé ženy, která se vzít jejich vlastní rozhodnutí, datování pravidla změní dále z hlediska rovnosti," říká psychiatr Dr. Avdesh Sharma.