pondělí 12. dubna 2010

Muži říkají 'miluji tě' rychlejší než ženy, studie poukazuje


Stereotyp se zdá být špatně, pokud jde o lásku a datování mezi muži a ženami. Podle nedávné studie provedené Stella časopisu UK a YouGov, muži se v průměru až o sedm měsíců, aby prohlásil: "Miluji tě" pro partnera, zatímco ženy se v průměru osm měsíců.

I když výsledky v rozporu s populární názory, že muži jsou obecně méně citlivé a emocionální, zatímco ženy mají tendenci nosit své emoce na rukávech, Oliver James, klinický psycholog a autor studie poukazuje na to, že tyto nálezy nejsou nám celý příběh.

James říká, že muži mají sklon dostat "smete" od někoho a zamilovat se častěji než ženy. On říká, "to je proto, že ženy Starší dříve než muži a rozvíjet, aby se více cynický, realistické a být v kontaktu se svými emocemi. Takže když člověk řekne "já tě miluju" to by mohlo být jeho způsob řešení mnoha složitých, těžko emoce that he to not really understand, zatímco při woman říká, že to, může to provést greater váhu. Klasické klišé je, že muži používají rád, aby si sex a ženy používat sex získat lásku. "

Studie také zjistila, rozdíl v datování návyky singles různého věku. Pouze jeden-fifth mladých singles se připojily k internetu datování lokalit, zatímco téměř two-thirds mužů a žen nad 55 let se připojil. A úspěšnost? Starší věkové skupiny splněna online data a měl více trvalý vztah. Nad 55 let se setkal s průměru osm lidí každý, a že vztahy s průměrně po dvou.

Starší věkové skupiny je také více experimentální, pokud jde o datování, s pětiny spojující dohazování organizace a jeden ze sedmi zúčastnit dvouhry událost. Téměř jedna čtvrtina se snažili speed dating.

Stella pověřil YouGov na interview téměř 2.000 mužů a žen všech věkových kategorií a původu, kteří byli alespoň na jednom dni v uplynulém roce.

A Way of Life