čtvrtek 14. července 2011

Seznamka přikázání pro Dudes


By Frisky

Pokud jde o datování, existují pravidla, která by neměla být nikdy přerušeno. Zde je 10 přikázání roku, u mužů!, Které by měly být vyrytý do kamene.

Nebudeš mít zpoždění nebo zrušení více než jednou.

Pokud si nemůžete pomoci, ale je pozdě, odeslat textovou zprávu nebo zavolat co nejdříve upozornit své datum vašeho selhání musí být rychlé. A pokud musíte zrušit, stejně jako, řekněme, pokud máte mono nebo Freddie Mercury se vrátí z mrtvých za jednu noc jediný koncert, na kterou si letenku (v tom případě, zvou mě)-změnit termín ihned. Abych citoval sám sebe, rainchecks jsou býci ** t.

Nebudeš itemize účet.

Máte-li nastavit, že moderní člověk, který preferuje jít holandské, tak se to-jsme většina z nás jsou v pohodě s tím, ale rozdělit to přímo na polovinu. Ti, kteří itemize podle toho, kdo jedl to, co, zvláště když to znamená, že dluží méně, by měla být hluboce stydět. A také kastrovaná.

Nebudeš očekávat, že sex výměnou za zaplacení směnky.

Máte-li více tradiční a rozhodnout zaplatit celý účet, nečekejte, že vaši štědrost vám koupit jakékoliv sexuální služby. Vážně, ani polibek. Kromě toho, polibky / Blowjobs / sex cítím mnohem lépe, když jsou uvedeny s přirozeným nadšením, ne proto, že 50 dolarů je vidlicový více než na průměrný kousek lososa a někteří hloupě pojmenované koktejlů.

Nebudeš se úplně zbytečně.

Nápoje je možné (a možná by mělo!) Se popíjel na rande, ale sledovat příjem a vyhnout se střílením, pokud jste ve škole a tam je speciální tequila a na plechovky Tecate. Uvolněte se s pár piv nebo sklenku vína nebo dva, ale kojící než hltající vám zajistí vaše trapné alter ego, pane Drunky McStumble, zvracet, bezpečně na uzdě.

Nebudeš mluvit neustále o své ex-přítelkyně.

Není důležité, zda voláte své kompletní bunny kotle nebo zpěv jí chválí, je to divné. To je jedna věc, pokud přijde, mluvit o tom, kdy jste naposledy byli ve vážném vztahu, nebo kolik let / měsíců, nejdelší trval. To je další věc, nicméně, sdílet celý Bouřlivé výšiny ve stylu ságy své love story, počínaje, když poprvé spatřila své a končí v den, kdy šla úplně duševní a nalil cukru ve vaší nádrže, protože ona zjistila, jste podváděl. Prožít vzpomínky s mužem časopisu nebo terapeuta. Nebo, při hlubším zamyšlení, dál už.

Nebudeš jméno Odhoďte Ivy ligy univerzity více než jednou.

Ani model sportovního vozu budete řídit, nebo high-end značka hodinek popruhy kolem zápěstí. Nám je to jedno, když jste vystudovala Princeton, Princeton také grady, natch, nebo že rodiče nadaných vám ročníku Rolex, které bylo docela v pohodě, ale není zdaleka tak cool jako Porsche dali, když jste vystudoval Harvard práva. Staráme se mnohem víc, že ​​vaše fantazie vzdělání koupil něco zajímavého říct.

Nebudeš se hrubý číšníci, taxikáři, či jinou službu lidé si zaslouží vzájemného respektu.

Rozzlobeně odesláním desku do kuchyně, protože vaše steak je Třešňový květ růžový místo Thulian růžové Vypadáš jako honosný sprcha. Dát taxikář mizerný tip, protože tam byla dopravní nás chtějí jít domů s ním místo. Rádi bychom mnohem raději den někoho, kdo je chlad a uvolněná, když věci nefungují úplně podle jeho specifikace, spíše než dospělý dítě, které hází epos záchvaty vzteku.

Nebudeš diskutovat o peníze.

Super zlomila? Jen mám tuku zvyšují? O přijít na šest postava dědictví? Rodiče v hodnotě 20.000.000 dolarů? Potřebujete se dostat spolubydlícího, protože peníze jsou super úzké právě teď? Všechny výše uvedené musí být pro sebe. Páry mluvit o penězích. Nejsme ještě pár.

Nebudeš se odmítavě své názory.

Jeden z nejlepších výhod, o datování je stále učit pohled jiné osoby, na svět, na politiku, na pop kulturu, cokoliv. Co nejvíce to. Poslouchejte! Přikyvuje hlavou a brzdí oku role, zatímco ona vysvětlí své přesvědčení o univerzální zdravotní péči, jen chytit reflektoru chvíli se zastaví, aby řekl: "Jo, no, možná byste se měli pohybovat jen do Francie," neposlouchá . Je to Dick. Frisky: 7 typů lidi, aby datum v roce 2011

Nebudeš odmítají nosit kondom.

Ohhhh, kondomy váš penis pocit, že je někdo škrtil. Nemáte žádné nemoci, budete přísahat. Ty si v podstatě jako, magisterský titul v pullout metody, co? Vy jste nikdy nedostal holka těhotná! Gratulace. Popruh jeden na každém, Homie.

Online Dating - Møte ansikt til ansikt for første gang