středa 4. srpna 2010

Faktory, které přispívají k internetu Seznamka Úspěch


Online dating úspěchu zprávu, která se objevila v "Crunch Time" část Times Magazine na 13.února 2010 se podíval na statistickou pravděpodobnost obdržení kontakty na profilu fotografie, které singles rozhodl post. To bylo založeno na průzkumu, který provedla americká seznamka OKCupid.com. Seznamovací služba sledovala počet kontaktů a datování rozhovory, které byly vytvořeny ve vztahu k profilu svých členů 'obrázky s poměrně zajímavé poznatky.

Co Internet Seznamka Průzkum říká o Singles

Obecně platí, že byla žena zjištěno, že statisticky pravděpodobně přinese další nové kontakty, kdyby:

  • Publikováno MySpace styl fotografie
  • Vybral fotografie, které ukázaly, "zajímavý" výkon, jako je hraní na hudební nástroj
  • Publikováno obrázek profilu, který ukázal, štěpení

Muži bylo zjištěno, že větší pravděpodobnost zvýšení jejich počtu nových kontaktů, pokud:

  • Si vybral obrázek sami zvíře
  • Publikováno fotografie, které vystavoval své svaly

Faktory, které klesly Online Seznamka Úspěch

Pro obě pohlaví, ty se obrázek profilu, který ukázal, účastník pití měl snížit dopad na počet kontaktů obdržel v průměru. Zajímavé je však, zatímco muži představují se zvířaty byly až o 50% vyšší pravděpodobnost zvýšení jejich kontaktů, kdy byly ženy na obrázku dělají totéž, tato snížená jejich úspěšnost o téměř čtvrtinu.

Podobný nesoulad měl být nalezen v reakci na fotografiích, kde datumovka rozhodli použít "oční kontakt". I když to mírně zvýšil úspěšnost pro ženy Daters, muži, kteří se dívali přímo do kamery, ale neusmál, obdržel méně kontaktů.

Pro více informací o tom, jak profil obrázky pracoval pro členy, viz plně podrobnou zprávu od data mining provádí, jaké lze najít na blogu OKCupid.

Výběr Seznamovací služba

Tyto dating statistiky jasně ukazují, že fotografii volba může ovlivnit výkon roku, ale pečlivě vybrané Seznamovací služba může také být klíčem k úspěchu. Existují ohromující množství služeb, tam venku, takže online Daters muset přemýšlet o typu osoby, které chtějí setkat a vyhledat stránky, které jsou s největší pravděpodobností těchto členů.

Existuje spousta diferencované dostupných stránek - určena víry orientované Seznamovací služby například, v případě, že je důležité potkat někoho ze stejné ideologické přesvědčování to nemusí být špatné místo k začátku.

Online Seznamka Recenze stránky

Existuje řada internetových stránek přezkoumání k dispozici, které umožňují výzkum průřez online datování služby. Tímto způsobem lze singles najít několik možných lokalit, které jsou s největší pravděpodobností splňovat jejich kritéria. DatingSiteReviews.com umožňuje uživateli vyhledávat pomocí kategorií jako "Vítězný Seznamka" nebo "Bohatí Singles Seznamka" a zahrnuje místa v celé Austrálii, Kanadě a Velké Británii.

Jakmile potenciální Seznamovací služba je nalezen, je vhodné zjistit, co nejvíce o místě před podpisem nahoru. Sídlem ve Spojeném království onlinedatingtips.org dává následující rady: "Vždy si přečtěte Zásady ochrany osobních údajů, O nás stránky a stránky FAQ. Každý z nich bude dát dobrý pohled do filozofie této služby. "

Bezplatné Online Seznamovací

Konečně, i když to nemusí být klíčem k úspěchu datování, kolik singlů chtějí platit za jejich služby je třeba zvážit, mnoho online dating služby nabízejí jednotlivcům možnost zaregistrovat zdarma, ale skutečně zobrazit kontakty a začít datování konverzace, bude člen častěji než nemusí platit poplatek. Tak při sledování potenciálních lokalit, by měla online Daters aby se plně obeznámen se všemi finančními aspekty provozu před podpisem nahoru.