neděle 2. září 2012

"Randění" webové stránky byly spuštěny v UK


Internet seznamka, které spojuje bohaté muže s mladými ženami - a může se pochlubit MP jako tzv. "Sugar Daddy" člena - byla zahájena ve Velké Británii.

Brandon Wade, zakladatel seekingarrangment.com, říká web USA má 80.000 britských členů. Site tvrdí milionu členů v Americe, s 10 ženami - tzv. "cukr děti" - pro každého muže. To odpovídá chudým mladým ženám se staršími muži, kteří si "léčí" je nákupem dárků.

"Čtyřicet procent cukru dětí jsou studenti, kteří potřebují pomoc s jejich školné," uvedl Wade řekl. "Příští největší skupina je svobodné matky. Stránka je odrazem neduhy naší doby ... Jestli je to vykořisťující pak vykořisťování je vzájemná. jsem se ptají hodně, pokud je to prostituce. ale cukr děti mohou říci ne. "

On řekl, že většina datování lokalit jsou povrchní a jeho místo je v ničem neliší. On řekl, že většina z členství Spojeného království je v současné době sídlí v Londýně.

V "cukr tátové" jsou hlavně bankéři, podnikatelé a přední manažeři ve svých raných 40s s průměrným příjmem 170.000 liber ročně. Tráví 2862 liber ročně na "cukru závislosti" a je 13 let starší než ženy - ale jsou zde i mladší dědici bohatství a jeden člen parlamentu, dodal.

Siobhan Freegard, zakladatel netmums, bál nový web může rozostření hranice mezi prostitucí a originální vztahů. "Problém s webem, jako je to, že Power Balance je vychýlena od začátku," řekla.

Agony teta Virginia Ironside nic nenašel "morálně špatného" s webem. "Ženy jsou mnohem více pragmatický o sexu, méně sentimentální než muži. Pokud jste hard-up single maminka a tam byl někdo, koho našel příliš neatraktivní a nemají jít dále, než chcete, nevidím nic špatného vnitřně. "

Hva menn vil ha!