pondělí 21. června 2010

Kondom velikosti záleží


Seogwipo, Jižní Korea - V předních světových odborníků kondom svolat tento týden aktualizovat mezinárodních norem, jeden americký podnikatel má jednoduchý vzkaz: Na velikosti záleží.

Je to třepání do odvětví, které se obecně přijatá jeden-velikost-sedí-všichni přístup.

Frank Sádlem, zakladatel TheyFit, který dělá to, co tvrdí, jsou na světě první vlastní-fit kondomy, prosazuje aktualizovaných norem umožnit větší rozdíly v kondomu velikosti.

Není to jen o dobře-dotoval muže ve stísněných profylaktické čtvrtletích, Sádlem řekl zasedání ve čtvrtek delegátů z 21 zemí podle Ženevské-založené Mezinárodní organizace pro normalizaci.

Když se dostali na výběr, řekl mnoho mužů dává přednost kondomy menší, než je standardní minimum 6,3 palců dlouhé, s více než polovina objednávání ty méně než 5,12 palce.

Na zasedání v Seogwipo na Jeju Island Jižní Koreje, více než 100 zástupců - včetně předních výrobců, vládní orgány v oblasti norem a podpory skupiny - pórovitý více než 42 stran specifikací a požadavky na testování kondomů.

Normy jsou obzvláště důležité - neúspěch by mohl znamenat, šíření potenciálně smrtelným nemocem, nebo nechtěné těhotenství.

"Naším úkolem je skoncovat s nižší kondomy," řekl Eng Dlouhé Ong, kteří se sešli předseda představenstva a zástupce vedoucího malajský kaučuk Export Promotion rady, která odhaduje, 13 - 14000000000 kondomy jsou každý rok.

Získání kvalitní kondomy může být obzvláště obtížné v místech jako je Afrika, kde jsou hlavní součástí preventivních kampaní proti AIDS.

Ian Matondo, poradce Malawi ministerstvo zdravotnictví, řekl, že otázka kondomů lámání v Africe nemají nic společného s velikostí penisy mužů, ale byl kvůli špatnému výroby.

Standard pro testování pevnosti kondomů je naplňte ji vzduchem, technika propagoval Švédy v roce 1950. Kondomy standardní délky a šířky musí mít minimálně 4,76 galonů vzduchu - mnohem víc, než by kdy lze očekávat, že obsahují při běžném používání.

Různé velikosti kondomu by vyžadovala norem a zkušebních zařízení, aby změny a očekává se, že požadovat další rok ke schválení, Sádlem řekl.

Délka otázka je jen jedním z mnoha debatuje na pětidenní setkání, 24. tyto relace od roku 1975, kde delegáti byli vytváření nových standardů pro syntetické a ženských kondomů.

Syntetické polyuretanové kondomy jsou alternativou pro lidi alergické na latex kaučuku a mohou být tenčí bez ztráty pevnosti. Oni také vést teplo lépe pro "mnohem více citlivosti milování," řekl Grant Burt, mezinárodní ředitel divize pro Sagami Japonsko gumárenského průmyslu, Co

Dámské kondomy jsou vidět rostoucí používání v Africe, kde jsou často distribuovány zdarma, tak ženy, může převzít kontrolu nad prevence nemocí, řekl Matondo.

Inovace pro mužské kondomy se zaměřila na přidání textury ke zvýšení sexuální rozkoš, nebo nabízení různých barev nebo maziv. Na schůzce, jihokorejský výrobce Unidus zobrazí jeho "Long-Love" kondom - představovat znecitlivující krém dovnitř, aby se zabránilo předčasné ejakulace, takže muži "dělat dojem."

Šířkách se liší, ale kondom délka je obvykle standard, protože věřil, latex může protáhnout, aby se vešly všechny lidi. Průměrný dospělý penis je 5-6 cm dlouhý, odborníci řekl.

Sádlem řekl, že jeho inspirace pro vlastní kondomy se vynořil z jeho dnů hraní baseballu na University of Louisville v Kentucky, kde příběhy šatně využívá s opačným pohlavím se často nepodařilo zahrnout používání kondomů v důsledku stížností, které se nevešly.

Pohodlnější kondomu přispívá k muži skutečně je používají, řekl Michael Reece, ředitel Centra pro sexuální zdravotní osvěty na Indiana University.

"Obvykle, když člověk si stěžuje na kondom fit, musíme předpokládat, že mu rozumí, že kondomy jsou příliš malé a často jsme právě ignorovat tuto stížnost, protože si myslíme, že muži jsou vychloubání o velikosti svého penisu," řekl Reece prostřednictvím e- mail.

Řekl, že i muži mají problémy s kondomy jsou příliš velké.

"Je čas pro ty, kteří se standardy kondom výrobní zvážit, zda rozšířit spektrum velikostí kondomů je nezbytné," řekl Reece.

Sádlem nabízí "fit kit," list papíru vytištěné z počítače pro dimenzování - a radí, aby uživatel pozor na papír řezy. Graf lze spustit pouze z dlouho déle.

Výrobek byl nabízena od 2003-2006 ve Spojených státech, než se stáhl, aby upgrade 55 až 95 velikostí. Změna mezinárodní standard by snazší široce nabídnout produkt, spíše než které usilují o uznání v každé zemi.

Sádlem říkal, že to bylo obtížné pro transformaci kondom průmyslu.

"S cílem dosáhnout revoluční změny, musíte mít mysl-soubor Trailblazer, musíte mít zaměřil na vaše vize," řekl.